ROČNO VEZANA volnena preproga Vintage 10169, okvir, ornament - modra / rdeča

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 5 mm

skupna teža: pribl. 2,20 kg/m2

vrsta preje: 100% volna

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

710,33 € bruto


Zadnji izvodi!

Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelCvetje

Več informacij

ROČNO TKANE PREPROGE

Potopite se v edinstven svet turških preprog, ki so najbolj izvrstni primeri tradicionalne obrti. Vsaka od predstavljenih preprog je edinstvena mojstrovina, ročno tkana z natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Prihajajo iz turških provinc Isparta in Ladik, ki sta znani po dolgoletni tradiciji tkanja. Povprečna starost predstavljenih preprog je 20-30 let, vsaka preproga ima svojo zgodovino, kar daje notranjosti edinstven značaj, v skladu s trenutnim vintage stilom. Starinske volnene preproge bodo edinstven dodatek vsakemu prostoru. Odlični bodo za dnevno sobo in spalnico, zanimiv dodatek pa bodo tudi za notranjost pisarne ali hodnika.
Vsak del te kolekcije je izdelan iz 100% volne, zaradi česar so izdelki izjemno trpežni. Preproge iz te naravne surovine so že stoletja cenjene zaradi visoke kakovosti in higroskopskih lastnosti.

Predstavljene preproge so kljub svoji starosti v odličnem stanju. Ti izdelki so skrbno izbrani. Vsaka preproga je bila skrbno očiščena, obrezana in pobeljena, da ji je povrnjen prvotni lesk in razkrite njene polne barve. Zahvaljujoč temu je vsaka preproga v odličnem stanju.

Značilnosti ročno tkanih starinskih volnenih preprog:

- flis je izdelan iz 100% naravne volne;
- vsaka preproga je unikat, gre za skrbno izbrane izdelke, ki so predstavljeni le v posameznih primerkih;
- preproga ima svojo zgodovino, ki notranjosti daje edinstveno retro in vintage vzdušje;
- kratki flis omogoča enostavno vsakodnevno nego.


Vabimo vas, da si ogledate našo zbirko starinskih ročno tkanih volnenih preprog! Vsaka od predstavljenih preprog ne more postati le okrasni element, temveč v notranjost prinese vzdušje in kulturo oddaljenih provinc Isparta in Ladik, pri tem pa ostane v harmoniji z ekologijo in idejo trajnostnega razvoja.

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook