Filtri
Model
Oblika
Material
Barva
Širina
Čiščenje Prikaži

Informacje

Gumirani

Na voljo je 122 izdelkov.

 

Pripravili smo bogato ponudbo barvitih, visokokakovostnih preprog, ki bodo krasile vsak prostor in hkrati ustrezno zaščitile člane gospodinjstva in tla. Naše protidrsne preproge so odlična rešitev za ljudi, ki preproge ne želijo pritrditi neposredno na tla, vendar želijo biti prepričani, da se preproga ne bo premikala ali...

 

Pripravili smo bogato ponudbo barvitih, visokokakovostnih preprog, ki bodo krasile vsak prostor in hkrati ustrezno zaščitile člane gospodinjstva in tla. Naše protidrsne preproge so odlična rešitev za ljudi, ki preproge ne želijo pritrditi neposredno na tla, vendar želijo biti prepričani, da se preproga ne bo premikala ali zdrsnila. Takšna zaščita je zelo pomembna, če so doma majhni otroci, ki pogosto tekajo po hodnikih, in starejši ljudje - gumirana preproga jim bo zagotovila večjo varnost.

Udobje, estetika in varnost

Pri izbiri preproge proti drsenju se vam ni treba odpovedati zanimivemu ali elegantnemu dizajnu. Ponujene sodobne gumirane preproge so izdelane iz klasičnih tkanin in so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izbira je zelo široka - tako pri modelih kot pri velikostih. Od običajnih preprog se razlikujejo po gumiranem sloju, ki je nameščen pod njimi. To zagotavlja, da bo tudi pri aktivni uporabi ostala na mestu, kjer je bila položena, in ne bo drselo po ploščicah ali ploščah. Podloga je izdelana iz visokokakovostne gume, ki več let ohranja svojo elastičnost. V kombinaciji z ustreznim zgornjim slojem bo ostal odporen na vlago in UV-sevanje, zato se protidrsno dno ne bo krušilo in ne bo izgubilo svoje funkcionalnosti.

Kje je najbolje uporabiti protidrsne preproge?

Zaradi dekorativnega zgornjega sloja lahko gumirane preproge uporabljate v vseh prostorih. Pomagajo ohranjati varnost z omejevanjem možnosti premikanja preprog. Najpogosteje se uporabljajo v prostorih, kjer so tla najpogosteje spolzka, torej v kuhinjah in kopalnicah. Na stopnicah ali hodnikih je priljubljena tudi uporaba preprog proti drsenju. To bistveno zmanjša možnost padca in tudi spotikanja, saj se takšna preproga bolje oprime tal po celotni površini. To rešitev priporočamo tudi za otroške sobe. Otroke bo zaščitila pred morebitnimi nesrečami, poleg tega pa bo zagotovila, da se preproga ne bo premikala po sobi, temveč se bo držala na določenem mestu. To zagotavlja ne le varnost najmlajših, temveč tudi udobje. Obstaja večja možnost, da se bo otrok igral na preprogi in ne na hladnih ali trdih tleh. Seveda se preproge lahko uporabljajo v vseh prostorih - pisarnah, kabinetih, dnevnih sobah ali spalnicah. Takšna naložba povečuje varnost gospodinjstva.

Poiščite model, ki ustreza vašim potrebam

V naši ponudbi se osredotočamo na raznolikost, zato si prizadevamo ponuditi čim več modelov. Prednost naše ponudbe je razpoložljivost preprog proti drsenju na metre. Tako lahko naše stranke okrasijo in zaščitijo kateri koli del svoje hiše ali stanovanja - stopnice, hodnike ali dvorane - tudi če imajo veliko ovinkov, vogalov ali nepravilnih oblik. Krosnice vseh velikosti zagotavljajo dober oprijem. Širina razpoložljivih preprog je od 50 cm do 133 cm, če pa potrebujete drugo velikost, nas kontaktirajte in videli bomo, kaj lahko storimo. Dolžina je točno takšna, kot jo potrebujete, in jo izjavite pri nakupovanju. Zagotavljamo natančno obdelavo, zato vam ni treba skrbeti, da se bo preproga zaradi tega hitreje poškodovala, tudi če jo boste razrezali po velikosti. Višina dlake zagotavlja udobje, kar je prav tako pomembno pri izbiri popolne nedrseče preproge za vaš dom. Vsakdo rad stopi na mehak in na otip prijeten material.

Vrste tkanin, ki so na voljo

Med tkaninami, iz katerih se izdelujejo preproge, sta poliamid in polipropilen. Umetna vlakna je lažje vzdrževati v čistoči, imajo dobro toplotno izolacijo in dolgo življenjsko dobo. Višina kupov, ki so na voljo, je od 2 mm do več kot 7 mm. Sodobna tehnologija omogoča izdelavo visokokakovostnih preprog iz umetnih vlaken. Prijetne so na otip in v primeru manjše umazanije jih je dovolj obrisati z vlažno krpo. Priporočljivo je, da višino kosa prilagodite razmeram, v katerih se bo preproga uporabljala. Če ga boste uporabljali v vlažnem prostoru, je bolje izbrati srednje dolg las. V otroški sobi ali spalnici si lahko privoščite visok kup, da ohranite največje udobje. Na pogosto uporabljanem območju, kot je hodnik v bližini vhoda, boste lažje očistili preprogo z nizkim lasom.

Osredotočamo se na raznolikost

Dobro je, če se preproga ujema z dekorjem vašega doma in ga lahko poudari ali dopolni. V našem katalogu so na voljo preproge različnih barv. Če se odločite za eno barvo, lahko izbirate med več odtenki sive, modre in mornarske ter rdeče in bež barve. Obstajajo tudi enobarvne preproge, okrašene z nežnim vzorcem v podobni barvi na robu - videti je zelo elegantno. Za tiste, ki imajo radi vzorce, so na voljo protidrsne preproge z geometrijskimi, cvetličnimi in okrasnimi motivi ter številnimi drugimi možnostmi. Nekateri so klasični in kot nalašč za skandinavske interierje, drugi pa se odlično podajo v modernem ali vintage slogu.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 122 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 122 predmetov

Follow us on Facebook