Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Čiščenje Prikaži

Okrogle in ovalne preproge

Informacje

Okrogle in ovalne preproge

Na voljo je 413 izdelkov.

 

Med stotinami različnih modelov in velikosti preprog, ki so na voljo, ni lahko najti tiste, ki bo krasila vaš prostor. Moda se ne vrača le pri oblačilih, temveč tudi pri trendih opremljanja, zato so ovalne in okrogle preproge vse pogostejše za okrasitev tal.

Prilagojena oblika

Okrogle in ovalne preproge so najbolje videti v prostoru, kjer s...

 

Med stotinami različnih modelov in velikosti preprog, ki so na voljo, ni lahko najti tiste, ki bo krasila vaš prostor. Moda se ne vrača le pri oblačilih, temveč tudi pri trendih opremljanja, zato so ovalne in okrogle preproge vse pogostejše za okrasitev tal.

Prilagojena oblika

Okrogle in ovalne preproge so najbolje videti v prostoru, kjer so že drugi predmeti podobne oblike. Pomembno je ohraniti harmonijo kroga, ki daje dinamičnost urejenemu prostoru. Če so v sobi pufi, okrasni okrogli elementi na pohištvu, svetilke, ogledala ali mizica za kavo, obstaja velika verjetnost, da bo zaobljena preproga odlično dopolnila notranjost.

Širok izbor

V naši ponudbi smo pripravili veliko različnih modelov. Manjše, idealne za kopalnice ali hodnike, ter velike in impresivne, ki bodo krasile dnevne sobe, jedilnice ali spalnice. Ko se odločate za določeno vrsto, je treba dobro premisliti o prostoru, kjer se bo uporabljala, saj mora to določiti vrsto izbrane tkanine. Če kupujete izdelek za kuhinjo ali kopalnico, je bolje izbrati takega, za katerega je značilna visoka odpornost na vlago. Enako velja za preproge, ki krasijo hodnik, kjer je pogosto treba sesati ali čistiti umazanijo. Za te naloge priporočamo sintetična vlakna, kot sta polipropilen ali poliester. Urejate spalnico, dnevno ali otroško sobo? Potem se je vsekakor bolje osredotočiti na ustrezno toplotno izolacijo in kup, ki je prijeten na otip. Oglejte si ponudbo okroglih in ovalnih preprog iz naravnih tkanin, kot sta volna ali juta, ki so zelo trpežne. Čeprav so umetne preje zaradi sodobnih metod pridobivanja zelo kakovostne in prijetne na otip, so naravni materiali še vedno zelo priljubljeni. V naši trgovini boste našli različne velikosti, od majhne preproge za pod mizo s cvetjem v kotu sobe do velike, bogato okrašene okrogle preproge pod leseno jedilno mizo, ki bo navdušila vaše goste in zaokrožila vaš dekor.

Kako izbrati pravo barvo?

Medtem ko je izbira prave velikosti pogosto omejena z velikostjo prostora, za katerega je preproga namenjena, sta barva in vzorec izredno svobodna in svobodomiselna. Če opremljate stanovanje ali hišo v določenem slogu, pogosto veste, kakšen odtenek iščete. V našem katalogu imamo veliko belih, bež in nežno sivih modelov, ki bodo vaši notranjosti dali topel in prijeten občutek. Če želite močno in jasno barvo, ki bo pritegnila pozornost ali poudarila sodoben slog sobe, stavite na žive barve, kot so mornarsko modra, bordo, zelena ali rumena. Visoka kakovost naših izdelkov zagotavlja, da barva ne zbledi in volna sčasoma ne izgubi svoje gostote. Za tiste, ki si želijo drznih kontrastov, imamo pripravljene večbarvne kompozicije, ki združujejo več barv ali vzorcev - z enim samim dodatkom lahko spremenite celoten dekor!

Kaj morate upoštevati pri izbiri prave preproge za vaš dom ali stanovanje?

Če nameravate kupiti okroglo ali ovalno preprogo, morate biti pozorni na več stvari, med drugim na:

- poiščite določeno lokacijo in ocenite, kakšno velikost si lahko privoščite,

- vrsto vlaken, iz katerih je izdelan, prilagodite razmeram, v katerih se bo uporabljal,

- Ugotovite, ali ima kdo v gospodinjstvu alergije, in izberite preprogo z varnimi vlakni,

- Preverite, ali so v prostoru kakšni krožni elementi,

- Razmislite, katere barve ustrezajo vašemu notranjemu slogu,

- Odločite se, kakšna višina kupa vas zanima,

- Preberite, kako očistiti izbrano preprogo.

Klasična ali sodobna rešitev?

Trenutno se okrogle in ovalne preproge iz umetnega in naravnega materiala po kakovosti ne razlikujejo posebej. Tisti iz sintetičnih vlaken so običajno cenejši. Oba materiala sta podobno mehka in trajata več let. Večina naših preprog prihaja iz Turčije ali Belgije. Če se ne morete odločiti, iz katerega materiala želite, da je preproga narejena, si oglejte razpoložljive vzorce in poiščite izdelek, ki vas bo navdušil. Navsezadnje bo preproga dolgo časa krasila vaš prostor.

Med iskanjem popolne preproge si oglejte tudi oddelek za prodajo, kjer boste našli modele po ugodnih cenah.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 413 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 413 predmetov

Follow us on Facebook