Oddelki

epreproge.si ponuja številne načine plačila.

Plačilo ob dostavi

Naročilo plačate neposredno kurirju, ko prevzamete blago. Prepričajte se, da ste pravilno zapisali naslov za dostavo in da je telefonska številka pravilna. Pripravite znesek - kurir vam ni dolžan dati drobiža. Če izberete pošiljko DPD ob dostavi, lahko kurirju plačate s kartico ob prevzemu blaga.

Bančno nakazilo

Po oddaji naročila boste od nas prejeli potrditveno e-poštno sporočilo s podatki o nakazilu in številko računa. Takoj ko bomo prejeli vaše plačilo, bomo začeli obdelovati vaše naročilo.

Hitri prenosi PAYU in Przelewy24

Kupujte hitro, udobno in varno s spletnim nakazilom prek zaupanja vrednih plačilnih sistemov PayU ali Przelewy24. Preusmerjeni boste v sistem Przelewy24 ali PayU, kjer lahko izberete svojo banko in potrdite plačilo. Običajno traja nekaj minut, da se plačilo knjiži.

PayPal ali kartica

Preusmerjeni boste neposredno na PayPal. Če ste stranka PayPal, se lahko prijavite v sistem in potrdite plačilo. Če še niste stranka PayPal, se lahko prijavite kot gost ali ustvarite nov račun. Obdelava vašega naročila se bo začela, ko bomo prejeli vaše plačilo - to običajno traja nekaj minut.
PayPal, zaupanja vreden vodilni ponudnik spletnih plačil, ki kupcem in prodajalcem omogoča pošiljanje in prejemanje denarja prek spleta. PayPal ima več kot 100 milijonov članskih računov v 190 državah in regijah. Sprejemajo ga trgovci po vsem svetu, tako na eBayu kot zunaj njega. PayPal pomaga zaščititi podatke o vaši kreditni kartici z uporabo varnostnih sistemov in sistemov za preprečevanje goljufij v panogi. Če uporabljate PayPal, vaših finančnih podatkov ne delimo s prodajalcem.

Zakaj uporabljati PayPal?
- Izvedite plačila ali pošljite denar prek storitve PayPal - to ne stane nič.
- Kupujte in plačujete priročno, pri tem pa ohranite svoje podatke v sistemu PayPal.
- PayPal sprejema na milijone podjetij po vsem svetu

Odloženo plačilo PayU | Plačaj pozneje

Uživajte v novih preprogah in osveženi notranjosti kljub začasnemu pomanjkanju sredstev. Naročilo plačajte v 30 dneh po nakupu prek storitve PayU Pay Later.Kako deluje?
- V košarico dodajte izdelke v vrednosti od 100 do 2000 PLN
- V nakupovalni košarici izberite način plačila PayU. Nato na plošči PayU izberite PayU Pay Later.
- Izpolnite kratek obrazec. Potrdite posojilno pogodbo s kodo SMS.
- Počakajte na dostavo in uživajte v svojem novem izdelku
- povrnite znesek naročila v 30 dneh od dneva nakupa.
Zakaj je vredno?
- Kupite lahko več - ni vam treba plačati vnaprej
- Hitro nakupovanje - udobno naročanje tudi iz telefona
- Varnost - nakupovanje plačate šele po prejemu naročila
- Plačajte, ko vam ustreza - po nakupu imate 30 dni časa za odplačilo posojila, če nimate časa, pa ga lahko odplačate na obroke.

Kako se PayU I Pay Later razlikuje od drugih načinov plačila?
- Naš finančni partner plača vaše nakupe tako, da vam za 30 dni odobri brezobrestno posojilo.

Kako lahko plačam svoje naročilo?
- Po prvem nakupu s PayU | Plačam pozneje boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavo do svoje uporabniške plošče v Monedu. Od tam lahko posojilo udobno odplačate prek spleta: s kartico ali bančnim nakazilom. Znesek naloga plačate posojilodajalcu, ki je plačal vaše nakupe.

Kdaj bomo prejeli plačilo za vaše naročilo?
- Družba Kreditech Polska Sp. z o.o. po pozitivni oceni vaše kreditne sposobnosti (lastnik blagovne znamke Monedo) naročilo plača neposredno na bančni račun trgovine.

Kdaj bomo obdelali vaše naročilo?
- Ker nam ni treba čakati na knjiženje vašega plačila, lahko vaše potrjeno naročilo takoj obdelamo (čas obdelave je odvisen od vrste izdelkov in je naveden na kartici izdelka).

Kaj se zgodi, če posojila ne uspem odplačati v 30 dneh?
- Po 30 dneh od nakupa se odplačilo samodejno razporedi na 6 obrokov. Preden se to zgodi, lahko obdobje odplačevanja skrajšate na 3 mesece. Simulacijo odplačila najdete na spletni strani: https://place-pozniej.payu.pl/files/Infografika_PayU_PlacePozniej_20170720.pdf.

Kaj se zgodi, ko blago vrnem?
- Naročilo se samodejno prekliče, trgovina pa posojilodajalcu vrne denar. Vaša edina obveznost je, da blago vrnete v skladu s predpisi trgovine.

Ali bom prejel obvestilo o zapadlosti plačila?
- V 30 dneh po nakupu boste prejeli e-poštno sporočilo z opomnikom za plačilo.

Obročno plačilo

Izkoristite možnost postopnega plačevanja PayU Raty ali Alior Raty in Mbank Raty (v sistemu Przelewy24). Najmanj formalnosti, največ koristi - predplačilo ni potrebno. Zakaj se splača uporabljati obroke PayU? Želite osvežiti notranjost svojega doma, vendar ne želite čakati do izplačila?
- Poiščite izdelke in jih dodajte v košarico. Vrednost nakupov mora znašati od 300 do 20 000 PLN.
- Kot obliko plačila izberite obroke PayU. Hkrati se odločite, na koliko obrokov želite razporediti plačilo. Izpolnite obrazec za prijavo.
- Pripravite svojo osebno izkaznico, številko računa ter podatke o dohodkih in zaposlitvi. Počakajte nekaj minut na odgovor banke.
- Popolnoma na spletu. Ni kurirja in ni treba podpisati papirnate pogodbe.
- Pregleden postopek. Obroke odobrijo posojilodajalci, ki sodelujejo s PayU.

Začetna pristojbina

Za izdelke s podaljšanim rokom izdelave - izdelane ali uvožene na izrecno zahtevo stranke in po njenih specifikacijah - zahtevamo začetno plačilo, če se odločite za plačilo ob dobavi. Začetno plačilo lahko plačate samo z bančnim nakazilom, preostali znesek pa pred odpremo ali kurirju ob prejemu blaga.


Follow us on Facebook