Oddelki

Uporaba naših storitev vključuje sprejetje formalnih vprašanj, povezanih z izmenjavo in prenosom podatkov o naših strankah. Prosimo, preberite naslednji pravilnik o zasebnosti družbe F.H. KABIS.

F.H. KABIS v celoti spoštuje in upošteva pravico uporabnikov in strank do zasebnosti in varstva osebnih podatkov - v skladu z zakonom z dne 29. avgusta 1997. "O varstvu osebnih podatkov". (Uradni list št. 133, točka 883). Stranke imajo pravico do vpogleda v svoje podatke, njihovega popravka in zahteve, da se ne uporabljajo več za namene, povezane z izvedbo naročila. Podatki so zaščiteni tudi v skladu z "Zakonom o zagotavljanju elektronskih storitev (Uradni list št. 133, točka 1204)".

Podatki o strankah, ki jih zbiramo:

Podatki, zbrani med registracijo:
Med registracijo stranke zahtevamo podatke, kot so: ime, naslov, telefon, e-poštni naslov in geslo, ki ga namerava stranka uporabljati.

Podatki, zbrani med nakupnimi transakcijami:
Za izvedbo transakcije v trgovini www.chodniki.com je potrebna navedba osebnih, naslovnih in podatkovnih komunikacijskih podatkov: ime, priimek, naslov prebivališča, telefonska številka in podatki o obliki plačila, kot so vrsta kreditne kartice, številka kreditne kartice, datum veljavnosti, številka CVV.

Podatki se zbirajo samodejno:
Ko obiščete našo spletno stran, se samodejno zbirajo podatki: npr. naslov IP, ime domene, vrsta brskalnika, vrsta operacijskega sistema itd.

Podatki, zbrani med stikom:
Ko stopite v stik s trgovino www.chodniki.com prek spletnih strani, telefona, e-pošte itd., se posredujejo osebni podatki, npr. ime, priimek, e-poštni naslov itd.

Vsi pridobljeni osebni podatki so zaščiteni in se uporabljajo izključno za namene obveščanja in trženja trgovine www.epreproge.si v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov z dne 29. avgusta 1997. (Dz. u. št. 133 poz. 883).


Uporaba podatkov o strankah:
Družba F.H. KABIS podatkov na noben način ne prodaja ali posreduje tretjim osebam. Podatki, zbrani med registracijo, bodo uporabljeni le za prijavo in uporabo našega sistema. Za nakup je potrebna registracija kupca.

Podatki o stranki, zbrani med transakcijo, se uporabljajo za namene izstavljanja računov, prenosa denarja in pošiljanja blaga stranki. V ta namen se lahko podatki posredujejo podjetju za plačilne transakcije, da bremeni kreditno kartico stranke. Družba podatkov ne bo uporabila v noben drug namen. Zagotavljanje teh podatkov je obvezno za izvedbo nakupa. Podatki o naslovih se posredujejo kurirskemu podjetju, ki jih uporablja samo za posredovanje in dostavo.

Samodejno zbrani podatki se lahko uporabijo za analizo vedenja uporabnikov na našem spletnem mestu, za zbiranje demografskih podatkov o naših uporabnikih ali za prilagajanje vsebine naših spletnih mest. Ti podatki se samodejno zbirajo o vsakem uporabniku.

Podatki, zbrani med korespondenco med stranko in našo službo, se uporabljajo izključno za odgovarjanje na poizvedbe.

V primeru inšpekcijskega pregleda s strani Generalnega inšpektorata za varstvo osebnih podatkov so lahko podatki stranke na voljo zaposlenim inšpektorata v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

V primeru kršitve Pravilnika o naših storitvah, kršitve zakona ali če to zahteva zakon, lahko dostop do podatkov strank omogočimo pravosodnim organom.


Načini stikov s strankami:

Po transakciji nakupa blaga F.H. KABIS uporablja e-poštni kontakt za informacije o poteku naročila in za dodatne dogovore v zvezi s transakcijo. Pomembne informacije in dogovori se opravijo po telefonu.

Če kupec uporablja e-novice trgovine www.epreproge.si, bo v svoj e-poštni predal prejemal sporočila z novicami, povezanimi z dejavnostmi spletne trgovine.


Vprašanje spreminjanja osebnih podatkov in podatkov o naslovu:
Po prijavi v sistem lahko spremenite ali izbrišete svoje osebne podatke, zbrane med registracijo in uporabljene za prijavo v sistem in pošiljanje glasila. Podatkov, ki se uporabljajo za nakupne transakcije, ni mogoče spremeniti ali izbrisati, saj so del računa.

Samodejno zbranih podatkov ni mogoče spremeniti ali izbrisati.

Uporaba piškotkov:
Spletno mesto www.chodniki.com lahko uporablja piškotke za identifikacijo brskalnika stranke pri uporabi našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in so neškodljivi za vaš računalnik, vas in vaše osebne podatke. Piškotki so pogojeni s tem, da jih brskalnik sprejme.

Varnost osebnih podatkov strank:
Komunikacija med strežnikom in strankinim računalnikom poteka z uporabo protokola SSL (Secure Socket Layer), zato so naše zbirke podatkov zaščitene pred vpogledom tretjih oseb.

Spremembe pravilnika o zasebnosti:

Družba F.H. KABIS si pridržuje pravico do spremembe zgornje politike zasebnosti z objavo nove politike zasebnosti na tej spletni strani.

Kontaktna oseba:

Podjetje za zbiranje podatkov:

F.H KABIS
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511

Naslov za dopisovanje:
F.H KABIS
ul. Elektryczna 17
21-045 Świdnik
(+4881) 866-07-02
info@dywany.lublin.pl

Če imate dodatna vprašanja o zasebnosti, se obrnite na nas.


Follow us on Facebook