Oddelki

Dostava in vračila

V primeru plačila na račun je 99 % paketov poslanih dan po tem, ko denar prispe na naš bančni račun. V primeru nakupa po povzetju je blago poslano naslednji dan po sprejetju naročila. Pakete pošiljamo prek kurirskih družb DPD in GLS ter poljske pošte in špediterske družbe ROHLIG SUUS. Še posebej priporočamo uporabo storitev kurirskih podjetij, saj približno 90 % paketov prispe naslednji delovni dan po pošiljanju paketa.

Vračilo kupljenega blaga je mogoče v 30 dneh od datuma prejema pošiljke (ne velja za izdelke, izdelane po meri). Izdelki ne smejo imeti znakov uporabe. Za vračilo blaga uporabite enako zunanjo embalažo, kot je bila uporabljena za prejeto pošiljko. Znesek vam bo povrnjen na vaš bančni račun po prejemu pošiljke in pregledu vsebine. Pošiljke (vračila) ob dostavi ne bodo sprejete. O vračilu zaradi reklamacij se je treba s prodajalcem predhodno dogovoriti.

Vzorec obrazca za izplačilo lahko uporabite, vendar ni obvezen. Obrazec je na voljo na spletni strani https://chodniki.com/odstapienie.pdf.

Opomba: V prisotnosti kurirja skrbno preverite vsebino paketa! Druge pritožbe v zvezi z morebitno škodo, razen tistih, ki so podane v prisotnosti kurirja, ne bodo upoštevane!

Naslov za morebitno vračilo blaga:

F.H. KABIS
DYWANY ŁUSZCZÓW
ul. Elektryczna 17
21-040 Świdnik

POLJSKA / POLAND

 

 


Follow us on Facebook