Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Širina
Čiščenje Prikaži

Informacje

Soba

Na voljo je 2013 izdelkov.

 

Opremljanje novega stanovanja ali njegova prenova je precejšen izziv. Včasih smo omejeni s prostorom, drugič z majhnim proračunom. Vendar pa obstaja skupina dekorativnih dodatkov, ki jih lahko obravnavamo kot ekonomičen način za osvežitev notranje opreme. Med njimi so tudi preproge. Gre za univerzalen pripomoček, ki ga je mogoče odličn...

 

Opremljanje novega stanovanja ali njegova prenova je precejšen izziv. Včasih smo omejeni s prostorom, drugič z majhnim proračunom. Vendar pa obstaja skupina dekorativnih dodatkov, ki jih lahko obravnavamo kot ekonomičen način za osvežitev notranje opreme. Med njimi so tudi preproge. Gre za univerzalen pripomoček, ki ga je mogoče odlično vključiti v skoraj vsak prostor - od dnevne sobe, kopalnice do kuhinje. Preproge postajajo vse bolj priljubljene in se vračajo k svoji milosti. V naši ponudbi boste našli vrhunske preproge in preproge za vsak prostor v vašem domu.

Zakaj uporabiti preprogo pri oblikovanju notranjosti?

Preproga je vsestranski pripomoček, ki se obnese v vsakem prostoru. Ima številne prednosti, ki jih ceni vedno več uporabnikov. Zakaj bi se morali odločiti za preproge kot dodatek k notranji opremi?

 • To je eleganten dodatek, ki lahko dopolni vašo notranjo opremo. Veliko ljudi meni, da je to pika nad črko 'i'. To je enostaven način, kako ogreti notranjost in ji dati prijeten občutek.
 • Preproge poskrbijo, da so vaša stopala prijetno topla, saj izolirajo hladna tla. Ne glede na prostor lahko hodite bosi, ne da bi vas skrbelo, da bi vam zmrznila stopala.
 • Preproge pomagajo ločiti prostore v prostoru. Zato so kot nalašč za majhna stanovanja, kjer ena notranjost opravlja več različnih funkcij.
 • Preproga učinkovito duši hrup.
 • Prav tako je odličen za zaščito tal pred umazanijo in poškodbami. Preproge je mogoče sesati in šamponirati zunaj vašega doma, kar zagotovo olajša vzdrževanje urejenosti prostora.
 • Protihrupne preproge zagotavljajo varnost in udobje. Nepogrešljivi so v domovih z majhnimi otroki in starejšimi ljudmi. Zmanjšujejo tveganje zdrsa in s tem bolečih padcev ter morebitnih poškodb.
 • Mehke preproge blažijo, zato so priporočljive za ljudi, ki se pritožujejo zaradi bolečin v hrbtu in utrujenih nog.
 • Preproga iz antialergijskih in antistatičnih materialov je kot nalašč za stanovanja, v katerih živijo alergiki. Na površini te vrste materiala se ne razvijejo neželeni organizmi ali glive.

Naša trgovina ponuja široko paleto preprog za vsak prostor in vsak slog. Navdušujejo ne le z lepim dizajnom, temveč tudi z visoko kakovostjo. Zagotovo boste našli preprogo, ki vam bo ustrezala - ob upoštevanju vaših potreb in notranje opreme vašega doma. Vsi modeli, ki jih ponujamo, so v skladu s trenutnimi trendi.

Sobe - kje izbrati preprogo?

V stanovanju je več sob, ki so vsaka na svoj način urejene. Dodatki so izbrani tako, da niso le privlačni, temveč tudi funkcionalni. Svetujemo, kako izbrati preprogo za določen prostor.

 • Kuhinja. To je prostor, kjer so tla izpostavljena različnim vrstam umazanije. Kuhinjska preproga ne bo le zanimiv oblikovalski dodatek, temveč bo tla tudi zaščitila pred umazanijo in poškodbami. Poleg tega je pri padcu manjša nevarnost, da bi se kaj razbilo na mehkem materialu. Kuhinjske preproge morajo biti enostavne za vzdrževanje čistoče. Dobro je, če jih lahko operete v pralnem stroju.
 • Dnevna soba. Mnogi si ne morejo predstavljati, da bi v tej sobi manjkala preproga. In to upravičeno. Tu preživimo največ časa in sprejemamo goste. Zato je vredno poskrbeti, da je notranjost prijetna in vabljiva. Za dnevno sobo se lahko odločite za preprogo z nizkim, srednjim ali visokim kupom. Vse je odvisno od učinka, ki ga želite doseči. V dnevni sobi ljudje pogosto radi ležijo na tleh, zato je pomembno, da izberete mehko preprogo, ki jo je enostavno vzdrževati čisto.
 • Hodnik. To je prostor z veliko prometa. Njegova tla so tudi bolj izpostavljena umazaniji. Pri tem se morate odločiti za preprogo, ki jo je enostavno vzdrževati čisto, hkrati pa se ujema s slogom notranjosti. Navsezadnje ga bodo obiskovalci videli takoj, ko bodo prestopili prag vašega doma. Dobra ideja je preproga, ki jo je enostavno vzdrževati čisto.
 • Spalnica. Kot prostor za počitek in sprostitev potrebuje ustrezno notranjo opremo. Vredno je poskrbeti, da bo ta prostor prijeten. Zanimiva rešitev so preproge z daljšim lasom. Prijetno je stopiti nanje z bosimi nogami takoj, ko vstanete iz postelje. Lepa je kombinacija dveh manjših preprog na vsaki strani postelje.
 • Kopalnica. V tej sobi je treba poleg estetike staviti tudi na praktičnost. Kopalniška preproga mora biti izdelana iz trpežnega materiala, odporna na vlago in enostavna za čiščenje. Za vaše gospodinjstvo bo gotovo prijetno, če boste namesto na hladnih ploščicah stopili z bosimi nogami na mehko preprogo.
 • Otroška soba. Preproga v otroški sobi mora biti mehka, enostavna za čiščenje in trpežna. Dobro je, če ne le dopolnjuje dekoracijo prostora, temveč tudi ščiti pred neprijetnimi posledicami padcev. Poleg tega preproga otroku omogoča udobno igro. Za najmlajše člane gospodinjstva je priporočljivo izbrati model, ki je prijazen do alergikov.

Prava preproga za sobo bo očarala notranjost. To je odličen način, da mu zagotovite udobje in harmonijo. Preproge so tudi način za ekonomično osvežitev notranjosti, ne da bi imeli velike stroške za prenovo.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 2013 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 2013 predmetov

Follow us on Facebook