Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Čiščenje Prikaži

Informacje

Spalnica

Na voljo je 703 izdelkov.

 

Preproge v spalnici so pomemben del oblikovanja prostora. Notranjost mora biti intimna, sproščujoča in umirjena. Zato je treba preproge za spalnico izbrati tako, da izpolnjujejo posebne zahteve. To vključuje užitek, ko z bosimi nogami stopite na mehak, puhast material. Mnogi ljudje jutranje vstajanje povezujejo s hladnimi tlemi. Skoraj...

 

Preproge v spalnici so pomemben del oblikovanja prostora. Notranjost mora biti intimna, sproščujoča in umirjena. Zato je treba preproge za spalnico izbrati tako, da izpolnjujejo posebne zahteve. To vključuje užitek, ko z bosimi nogami stopite na mehak, puhast material. Mnogi ljudje jutranje vstajanje povezujejo s hladnimi tlemi. Skoraj nihče ne mara hitro zapustiti toplega zavetja svoje postelje. Te težave lahko rešite s puhastimi preprogami v spalnici. Prav tako bodo notranjost prostora naredili bolj atmosferično, toplo in prijetno. To je element, ki ne sme manjkati v nobeni spalnici.

Preproge za spalnico - zakaj se splača?

Preproge za spalnice so predvsem način za ogrevanje notranjosti. V tej sobi običajno ne le spimo, temveč tudi počivamo in se sproščamo. Zato bo prijetneje preživeti čas v prijetni notranjosti. Spalnične preproge imajo eno ključno prednost - ko izpod odeje potisnete noge na tla, bodo te ležale na mehki in topli tkanini in ne na mrzlih tleh. Lepo je narediti prvi korak k takšnemu pripomočku. Veliko ljudi se odloči za dve majhni preprogi v spalnici ob postelji - na vsaki strani postelje. Modne preproge v spalnici dopolnjujejo celotno zasnovo prostora. Z njihovo pomočjo lahko notranjosti podarite edinstven značaj. Vredno je izbrati debelejše modele, ki bodo zagotovili zelo dober izolacijski sloj. Poleg tega se takšne preproge za spalnice počasneje obrabijo in izrabijo - v zelo dobrem stanju bodo služile več let. Prav tako velja omeniti, da lahko preproge v spalnici pomagajo pri ločevanju določenih območij. Večje lahko postavite ob posteljo, manjše pa pod toaletno mizico - tako pri ličenju ne boste imeli mrzlih nog.

Preproge za spalnico - bogastvo modelov, vzorcev in barv

Preproga za spalnico pod posteljo in ne le je pomemben element dekorja te notranjosti. Proizvajalci ponujajo različne modele, ki se razlikujejo po vzorcih, barvah in vrsti dlake. Ponudba je bogata z orientalskimi, sodobnimi, sintetičnimi, volnenimi, košatimi preprogami in številnimi drugimi. Preproge za spalnico so lahko izdelane iz volne, akrila, polipropilena, poliestra in drugih materialov. Katere preproge za spalnico naj izberem? S posteljno preprogo lahko spalnico spremenite v popolnoma drugačen prostor. Modeli z geometrijskimi oblikami se bodo odlično ujemali z notranjostjo z drugimi abstraktnimi vzorci. Na ta način lahko sobi dodate izredno sodoben značaj. Spalnične preproge z okrasnimi dodatki se bodo zagotovo ujemale s klasično notranjostjo. Sive preproge v spalnici se bodo dobro obnesle v sobah, ki so urejene v skoraj vsakem slogu, vključno s sodobnimi in minimalističnimi. S pomočjo barvitih dodatkov lahko dopolnite notranjo opremo in poudarite njen značaj. Bela preproga za spalnico je primerna za minimalistične, moderne, skandinavske in celo tradicionalne ali klasične interierje. To je zagotovo eden najbolj univerzalnih pripomočkov. Med uspešnicami zadnjih sezon lahko omenimo preproge za spalnice v zemeljskih in naravnih barvah. To so naravne barve, zaradi katerih notranjost postane oaza miru in blažene sprostitve. Priljubljeni so na primer bež, zeleni in rjavi modeli. Še en trend pri preprogah za spalnice so cvetlični vzorci. Tako mnogi ljudje izražajo svojo ljubezen do narave. Cvetlični motivi so univerzalni in brezčasni, ne gredo hitro iz mode, zato je to naložba za več let. Cvetlični vzorec bo osvežil notranjost in ji dal pridih naravnosti. Nemogoče je omeniti tudi preproge z orientalskimi vzorci. Ne glede na to, ali gre za okroglo ali pravokotno preprogo za spalnico, se bodo orientalski motivi odlično prilegali prostoru in mu dali občutek prijetnosti. Shaggy preproge za spalnico so priljubljene že več sezon. Dolg, mehak las odlično izolira pred mrazom in omogoča udobno hojo po njem, tudi z bosimi nogami - takoj po tem, ko ste zapustili posteljo.

Katero preprogo za spalnico izbrati?

Barva in slog nista edina dejavnika, ki ju je treba upoštevati pri izbiri preproge za spalnico. Spodaj je opis nekaterih pomembnih elementov, ki jih morate upoštevati pri iskanju. Oblika. Običajno so preproge za spalnico pravokotne, vendar so lahko zanimivi tudi okrogli ali majhni kvadratni modeli. Velikost. Majhne preproge v spalnici ob postelji bodo odlično dopolnile notranjo opremo. Večje preproge za spalnico morajo imeti robove na obeh straneh pohištva. Ni priporočljivo izbrati velikega modela, ki bo pokril celoten prostor. S preprogo ne smete ravnati kot s preprogo. Debelina. Model z daljšim lasom bo zagotovil odlično izolacijo. Če pa želite hitrejše in lažje čiščenje, se lahko odločite za preprogo za spalnico s kratkim kupom. Dopolnite svojo notranjost. Barvo preproge je dobro uskladiti z drugimi dekorativnimi elementi v sobi, npr. z okrasnimi blazinami, posteljnim pregrinjalom ali zavesami.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 703 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 703 predmetov

Follow us on Facebook