Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Čiščenje Prikaži

Informacje

Otroške preproge

Na voljo je 262 izdelkov.

 

Vsak starš je zagotovo že večkrat razmišljal o tem, katera preproga za otroško sobo bi bila najboljša možna rešitev. Najmlajši otroci se radi igrajo na tleh, zato moramo poskrbeti, da jim za to zagotovimo ustrezna tla. Zato naša spletna trgovina Dywany Łuszczów v tej kategoriji ponuja &s...

 

Vsak starš je zagotovo že večkrat razmišljal o tem, katera preproga za otroško sobo bi bila najboljša možna rešitev. Najmlajši otroci se radi igrajo na tleh, zato moramo poskrbeti, da jim za to zagotovimo ustrezna tla. Zato naša spletna trgovina Dywany Łuszczów v tej kategoriji ponuja širok izbor otroških preprog, ki so priljubljene tudi med najzahtevnejšimi strankami. Ne glede na to, ali je na vašem nakupovalnem seznamu preproga za dekle ali preproga za fanta, boste zagotovo našli zanimiv model. Pravkar si oglejte našo ponudbo. V podjetju Dywany Łuszczów dokazujemo, da tekstil za otroke sploh ni nujno videti dolgočasen in brezizrazen. Nasprotno pa lahko vzbujajo občudovanje prav zaradi svoje značilne izdelave, lepih barv in zanimivih motivov.

Kakšne so značilnosti naših otroških preprog?

Dobro se zavedamo, da morajo preproge za otroke navdušiti predvsem z zelo dobro izdelavo. Zato uporabljamo le takšne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo danih modelov in njihovo nemoteno uporabo. Med materiali, ki jih uporabljamo za naše otroške preproge, je na primer polipropilen heat set frise, za katerega so značilne posebej zvite niti. Preproge iz tega materiala so zelo gosto tkane, zato je hoja po njih zelo udobna. Na voljo so tudi preproge iz poliestra, ki so priljubljena izbira zaradi zelo lepega videza in izjemno privlačne cene. S široko izbiro različnih različic, vzorcev, barv in velikosti ni težko najti pravega za otroško sobo. Med najbolj priljubljenimi izbirami so preproga za dojenčke velikosti 200x300, preproga za dojenčke velikosti 160x220 ali preproga za dojenčke velikosti 120x170. Če ne najdete velikosti, ki jo potrebujete, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo najti preprogo, ki je primerna za otroško sobo. Rešitev, za katero se starši pogosto odločijo, je nakup čim več preprog ali ene dovolj velike, da pokrije celotna tla otroške sobe.

Katera preproga za otroško sobo? Priljubljeni motivi in barve

Ni pomembno, ali kupujete otroško preprogo za deklico ali preprogo za dečka. Verjetno ste v teku razmišljanja, katero barvo ali motiv izbrati. V preteklosti je veljalo, da so rožnati odtenki najboljši za male princeske, modri pa za dečke, danes pa se spogledujemo tudi z drugimi barvami. Za otroško sobo lahko kupite sivo, belo, zeleno ali celo rdečo preprogo. Kaj pa preproga v barvi mete? Vse je v resnici odvisno od tega, kako želite, da je soba na koncu videti. Med priljubljenimi motivi so vsi z živalmi, lahko pa se odločite tudi za otroško preprogo. V tej kategoriji lahko priporočimo na primer modele Petit Town, ki navdušujejo s svojo estetsko in funkcionalno zmogljivostjo. V zbirki Petit boste našli tudi številne zanimive živali, ki bodo zagotovo všeč številnim mladim prejemnikom. Glede na to, katero različico iščete, lahko izberete kvadratno ali pravokotno otroško preprogo. Na voljo so tudi okrogle preproge, ki so idealne za nekoliko manjše prostore. Velika preproga je dobra izbira za veliko sobo, saj lahko z njo ustvarite igralno površino za otroka. Omeniti moramo tudi, da čeprav je ta kategorija namenjena najmlajšim, boste v njej zagotovo našli zanimivo mladinsko preprogo za fanta ali dekle.

Izbira prave preproge za vašega otroka ali najstnika ni lahka naloga, vendar je v nasprotju s tem, kar morda mislite, tudi ne morete opraviti. Če se še vedno sprašujete, katera je najboljša preproga za dekliško ali fantovsko sobo, se osredotočite predvsem na to, da je kupljeni kos funkcionalen, lepo izdelan in vzdržljiv. Pri otrocih se moramo še posebej potruditi, da jih izdelki, namenjeni njim, resnično navdušijo z zanimivimi barvami. Umirjene, elegantne in minimalistične preproge prepustimo drugim notranjim prostorom v naših hišah in stanovanjih, v otroških sobah pa naj svoje mesto najdejo lepi in barviti dodatki. Zagotavljamo vam, da vam bo vsaka preproga, kupljena pri nas, dolgo služila in postala pravi okras otroške sobe. Izberite roza, modro ali zeleno otroško preprogo in uživajte v njeni čudoviti izdelavi.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 262 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 262 predmetov

Follow us on Facebook