Preproga BONO 8283 ulica, živali krem / svetlo siva

Nov izdelek

debelina tepiha: 4 mm
skupna teža: približno 1,10 kg/m2
vrsta preje: poliester
proizvajalec: Dywany Łuszczów

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

24,85 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialPoliester
OblikaPravokotni
ModelŽivalski vzorci

Več informacij

Preproge BONO - lepe in udobne, oblikovane z mislijo na otroke.

Otroška preproga ni le praktičen element prostorske opreme, temveč tudi pomemben dejavnik pri razvoju pri igri. Če bo pravilno izbran tako, da bo ustrezal željam staršev in otrok, bo služil kot lep in zelo praktičen okras. V sobi najmlajših otrok se bo preproga odlično obnesla kot igralna podloga, ki bo vnesla zanimiv element za razvoj čutnih izkušenj in ustvarila varno cono. Pri starejših otrocih se bo dobro obnesel kot poudarek, ki poudari najljubši motiv in ogreje prostor.

Otroške preproge iz kolekcije BONO združujejo čudovite barve z motivi, ki jih obožujejo vsi otroci. Vsaka preproga je mehka in prijetna na dotik, kar otroku zagotavlja visoko udobje med igro na tleh. Nizek kup je tudi popolnoma varno okolje za igro, saj se tudi najmanjši deli igrače ne bodo zapletli v vlakna preproge. Otroške preproge BONO so pralne v pralnem stroju. To je velika prednost, saj igranje pogosto povzroči veliko madežev. Zahvaljujoč možnosti hitrega pomivanja vam ni treba skrbeti za pretirano čiščenje. Je tudi odlična rešitev za alergike – preproga je vedno čista in brez dražečih alergenov.

Značilnosti preprog iz kolekcije BONO:

  • Čudovite, zamolkle barve v kombinaciji z najmlajšimi ljubimi motivi bodo odlično dopolnile ureditev vsake otroške sobe;
  • Izdelana iz 100% poliestra - materiala, ki je zelo odporen na mehanske poškodbe in drobljenje;
  • 4 mm kupček je zelo prijeten na dotik in varen - v njem se ne bodo izgubili niti najmanjši elementi igrače;
  • Preproge lahko perete v pralnem stroju - čiščenje je izjemno enostavno, hitro in prijetno;
  • Primerni so za alergike - popolnoma sintetični material, iz katerega so izdelani, ne povzroča alergij ali draženja. Poleg tega možnost pranja poskrbi za brezhibno čistočo preproge;
  • Odlično se bodo obnesli tudi s talnim ogrevanjem.

Naj bo otroška soba prijeten, udoben, predvsem pa varen prostor za igro in razvoj. Otroške preproge iz kolekcije BONO so popoln dodatek, ki ga bodo oboževali najmlajši.

 

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook