Filtri
Model
Oblika
Material
Barva
Širina
Čiščenje Prikaži

Informacje

Sodobni

Na voljo je 161 izdelkov.

 

Pri opremljanju notranjosti je vredno staviti na visoko kakovost izdelkov, da bi čim dlje ohranili njihovo trajnost in funkcionalnost. Zato svojim strankam ponujamo sodobne preproge na metre. Pripravili smo široko ponudbo različnih modelov - zlahka boste našli model, ki bo idealno ustrezal trenutni ureditvi.

Zakaj izbrati preprogo za tlakova...

 

Pri opremljanju notranjosti je vredno staviti na visoko kakovost izdelkov, da bi čim dlje ohranili njihovo trajnost in funkcionalnost. Zato svojim strankam ponujamo sodobne preproge na metre. Pripravili smo široko ponudbo različnih modelov - zlahka boste našli model, ki bo idealno ustrezal trenutni ureditvi.

Zakaj izbrati preprogo za tlakovanje?

Naše preproge se najpogosteje uporabljajo na hodnikih, hodnikih, pa tudi na stopnicah ali podestih. Takšen element notranje opreme svojim uporabnikom zagotavlja številne prednosti:

  • Občutek udobja in zaščite pred neprijetnim mrazom - mehke tkanine ščitijo noge pred hladnimi tlemi in jih prijetno ovijejo;
  • ščiti tla pred poškodbami - hodniki in prehodi se zaradi intenzivne uporabe hitro obrabijo. Ustrezno zaščitena tla bodo manj dovzetna za mehanske poškodbe, kot so odrgnine in praske;
  • preprečuje zdrse in blaži padce - trdno pritrjen hodnik na hodniku ali stopnišču povečuje varnost potnikov, zlasti otrok;
  • krasi notranjost - tako puhaste preproge z dolgim kot kratkim kupom imajo pomembno dekorativno funkcijo v domu ali stanovanju.

Kako uskladiti preproge z notranjim dizajnom?

Mnoge naše stranke vzorec ali barvo preprog prilagodijo obstoječemu dekorju v svojem domu ali stanovanju. Zato je za nas tako pomembno, da ponujamo najširšo možno izbiro modelov, ki bodo prostor krasili dolga leta. Svetle barve, kot so bež, krem ali nežna rjava in siva, prostor optično povečajo. Zelo nežno se ujemajo s podobnimi odtenki na stenah in elementi iz svetlega lesa, kot so letve in ograje. Temnejše ali živahnejše barve so vsekakor bolj privlačne. Mornarsko modre, rdeče ali temno zelene preproge bodo videti elegantno in se dobro obnesejo v klasičnih prostorih. Univerzalne rešitve, kot so črna, bela ali kombinacija obeh, bodo dopolnile notranjost v slogu glamur, dobro pa bodo videti tudi kot ozadje za dekoracije, ki poudarjajo druge prednosti prostora, npr. elegantna okna ali tapete. Čeprav so zelo priljubljeni enobarvni modeli, stranke vse pogosteje izbirajo preproge za hodnik z vzorcem, ki jim doda dinamiko in značaj. Ljubiteljem močnih in jasnih okraskov priporočamo turške okraske, ki jih odlikujejo značilni okraski, običajno v zlatih in rdečih odtenkih. Na voljo so tudi vintage vzorci iz Belgije v zanimivih odtenkih, kot so turkizna, modra in rumena. Če iščete nežne okraske, si oglejte predlagane izdelke z vzorci marmorja ali imitacije kamna. To je idealna rešitev za tiste, ki potrebujejo klasične in občutljive, a prepoznavne rešitve. Model, ki je ustrezno usklajen z ureditvijo, bo poudaril estetiko notranjosti. Zato pri izbiri določenega vzorca upoštevajte, kakšen slog prevladuje v vašem prostoru, in razmislite, kakšen učinek želite doseči. S tem dodatkom lahko popolnoma spremenite notranjost - poživite prostor, poudarite prijetnost ali zaključite notranjost s prefinjenim barvnim poudarkom.

Tkanina mora izpolnjevati vaša pričakovanja - tako glede videza kot kakovosti.

Ko se odločate za uporabo preprog v hodniku, morate vedeti, katera tkanina se bo bolje obnesla v vaši notranjosti. To je odvisno od več dejavnikov - najpomembnejši je kraj. Če izdelek uporabljate na primer na hodniku z vhodnimi vrati, je vredno staviti na nižji kup, da bo čiščenje enostavno in učinkovito. V prostorih, kjer pločnik ni izpostavljen številnim vrstam umazanije in naj bi služil kot prijetna prevleka, po kateri je udobno hoditi, priporočamo kosmat tip ali kup z daljšim lasom. Izbirate lahko med različnimi materiali:

  • naravni - npr. volna; zelo trpežen, ob ustrezni negi dolgo zdrži. Zagotavlja veliko toplote, dobro izolira in ščiti tla ter je videti razkošno;
  • umetne - npr. poliester, polipropilen; lahko so tudi zelo mehke in prijetne na otip. Preproge iz umetnih materialov so po kakovosti pogosto zelo podobne naravnim, vendar so na voljo po ugodnejši ceni, zato je lažje investirati v kakovosten izdelek. Množica vzorcev in barv je skoraj neomejena. Poleg tega jih je enostavno čistiti, pogosto so odporni na umazanijo in prah, kar je dobro za alergike, in sčasoma ne izgubijo barve.

Pločnik na meter - priročna rešitev

Zaradi možnosti nakupa tlakovcev na meter so primerni za skoraj vsak prostor. Ne glede na to, ali želite okrasiti domači hodnik ali ustvariti dolgo preprogo za usmerjanje - ta rešitev se dobro obnese v velikih dvoranah, kjer je potreben ločen prostor za hojo. Na ta način lahko tudi zagotovite, da boste hodnik in vse hodnike v hiši ali stanovanju okrasili s popolnoma enakim vzorcem. Med modeli, ki so na voljo v naši ponudbi, lahko poleg dolžine izberete tudi širino. Po posebnem naročilu bomo izdelek prilagodili dimenzijam, ki bodo okrasile prostor točno tako, kot si predstavljate.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 161 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 161 predmetov

Follow us on Facebook