Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Čiščenje Prikaži

Informacje

Sisal preproge

Na voljo je 388 izdelkov.

 

Iščete preproge, ki vam bodo služile dolgo, dolgo časa? Želite kose, ki bodo resnično spremenili videz vaših prostorov? Če je tako, ste prišli na pravo mesto! V tej kategoriji naša spletna trgovina Dywany Łuszczów ponuja edinstvene vrvne preproge, ki so priljubljene tudi med najzahtevnejšimi strankami...

 

Iščete preproge, ki vam bodo služile dolgo, dolgo časa? Želite kose, ki bodo resnično spremenili videz vaših prostorov? Če je tako, ste prišli na pravo mesto! V tej kategoriji naša spletna trgovina Dywany Łuszczów ponuja edinstvene vrvne preproge, ki so priljubljene tudi med najzahtevnejšimi strankami. Vrvna preproga se imenuje tudi sisalova preproga, zato se ti imeni lahko uporabljata izmenično. Ime seveda izhaja iz sisala, to je trdih in odpornih vlaken, pridobljenih iz posebne vrste agave. Vljudno vas vabimo, da si ogledate naše predloge. Preproga iz sisala je naložba, ki bo trajala več let in s katero boste zelo zadovoljni.

Vrvne preproge in njihove glavne prednosti

Omenili smo že, da je sisal zaradi svoje trpežnosti izredno poseben material. To seveda pomeni, da so preproge iz njega zelo trpežne, odporne proti poškodbam in tudi praktične. Sisalove preproge so priljubljene tudi zato, ker so popolnoma odporne na umazanijo in jih je enostavno vzdrževati čiste. Sisalovo preprogo lahko sesate brez skrbi, da bi poškodovali njeno strukturo. Zaradi trpežnega materiala je ravna tkana preproga idealna tudi za domove in stanovanja s hišnimi ljubljenčki. Vsak lastnik hišnih ljubljenčkov sesa praktično vsak dan, česar nekatere preproge morda ne bodo preživele. Na srečo so modeli z napeljavo odporni na tovrstne poškodbe. Plosko tkane preproge se odlikujejo tudi po tesnem tkanju, ki po svoji zasnovi spominja na pločnik. Si lahko predstavljate bolj funkcionalen kos? Verjetno ne, zato preprosto ne smejo manjkati v ponudbi naše spletne trgovine. Ker si nenehno prizadevamo razširiti svojo ponudbo, lahko kupci naše trgovine uživajo v izdelkih, ki so vedno ustvarjeni na podlagi trenutnih trendov.

Sisalove preproge - katere modele najdete?

Odzivamo se na potrebe tudi najzahtevnejših kupcev, predvsem pa smo se trudili našo ponudbo oblikovati tako, da lahko vsakdo pri nas najde najzanimivejši kos zase. Sanjate o bež preprogi z vrvicami? Potem si obvezno oglejte našo brezčasno kolekcijo Cooper. Našli boste nekaj zelo zanimivih preprog z mozaiki, diamanti in različnimi abstraktnimi vzorci, ki jih je res težko odvrniti od oči. Ali bi želeli sivo ali modro različico? Če je tako, je serija Loft morda zanimiva zbirka za vas. Našli boste tako preproste kot bolj okrašene kose, ki so podobno cenjeni zaradi svoje fantastične izdelave. Želite kupiti novo pisano vrvno preprogo? Odgovor na vaša pričakovanja je seveda kolekcija Color. Preproge iz te serije bodo v vašo notranjost vnesle edinstven značaj in zagotovo boste cenili zanimive barvne kombinacije, ki jih je težko spregledati. Še posebej zato, ker kolekcija Color ne vključuje le zanimivih barv, temveč tudi zelo impresivne vzorce. Kaj pravite na preprogo z listi ali osupljivimi okraski? Prepričani smo, da boste našli preprogo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja, ne glede na to, katera vrsta preproge je na vašem nakupovalnem seznamu. Zaradi številnih različnih barv, vzorcev, oblik in velikosti so preproge iz sisala odlična rešitev tako za tradicionalne kot tudi za sodobnejše prostore. Sisalovo preprogo lahko uporabite v dnevni sobi, spalnici, jedilnici in tudi na hodniku. Seveda vam nič ne preprečuje, da se odločite za več popolnoma različnih različic hkrati in jih razporedite po izbranih prostorih. Če se odločite za bolj dekorativen kos, bo preproga zelo hitro postala praktično glavni okras prostora. Omeniti velja tudi, da so preproge iz sisala dobra izbira za vse ljudi, ki trpijo zaradi različnih alergij in preobčutljivosti. Te antistatične in okolju varne tekstilije bi morale biti doma v vsaki hiši in stanovanju.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 388 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 388 predmetov

Follow us on Facebook