Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Čiščenje Prikaži

Informacje

Košate preproge

Na voljo je 321 izdelkov.

 

Želite, da preproge, ki jih kupite, preprosto navdušijo s svojim fenomenalnim videzom? Iščete predloge, s katerimi boste lahko spremenili vsako, tudi najzahtevnejšo notranjost? Želite model, ki vam bo dolgo služil in ugajal vašemu očesu? Če je tako, ste prišli na pravo mesto! V tej kategoriji naša spl...

 

Želite, da preproge, ki jih kupite, preprosto navdušijo s svojim fenomenalnim videzom? Iščete predloge, s katerimi boste lahko spremenili vsako, tudi najzahtevnejšo notranjost? Želite model, ki vam bo dolgo služil in ugajal vašemu očesu? Če je tako, ste prišli na pravo mesto! V tej kategoriji naša spletna trgovina Dywany Łuszczów ponuja visokokakovostne košate preproge, ki jih je preprosto težko prezreti. Košate preproge so preprosto kosi z dolgimi lasmi, sam izraz pa izvira iz angleščine in se nanaša na besede, kot sta shaggy ali hairy. Zato lahko naletite tudi na izraz krtačaste preproge. Zanje je značilen tudi kup, ki je lahko dolg do 10 cm ali več. Ker je ta tekstil tako priljubljen, ga v naši trgovini nismo mogli izpustiti. Oglejte si modele, ki smo jih pripravili, in izberite tistega, ki je pravi za vas.

Zakaj izbrati košato preprogo?

Nesporna prednost košatih preprog je predvsem njihov zelo presenetljiv videz. Si lahko predstavljate model, ki bo pritegnil več pozornosti kot preproga z dolgim lasom? Verjetno ne, zato so ti modeli odlična rešitev tako za tradicionalne kot za sodobnejše prostore. Njihova izbira vam bo omogočila uporabo notranjosti in ji hkrati dodala edinstven značaj. Ne brez razloga je velika prednost teh preprog prav v tem, da se razlikujejo po dolgem kupu. V praksi je njihova uporaba in zlasti hoja po njih z bosimi nogami preprosto... izredno prijetno in sproščujoče. Košate preproge so zato odlična izbira za spalnice, dnevne sobe in tudi otroške sobe. Naši malčki se namreč radi igrajo na tleh. Preproge z dolgim vzorcem so zelo debele, kar pomeni, da odlično izolirajo tla. Takšen model lahko uspešno namestimo na plošče, ploščice ali parket. Tudi preproga z dolgim kupom se lahko izkaže za dobro rešitev pri morebitnih težavah z akustiko. Ti tekstili omogočajo znatno tišino v prostorih, in sicer zaradi gostega in dolgega lasa. Nemogoče je, da ne bi omenili dejstva, da je kosmata preproga v nasprotju s tem, kar se morda zdi... nikakor ni problematično vzdrževati čistočo. Z rednim sesanjem in odstranjevanjem madežev bomo lahko dolgo uživali v lepem videzu izbrane preproge.

Katere košate preproge lahko kupite pri nas?

Zaradi potreb najzahtevnejših strank smo poskrbeli, da je naša ponudba res zelo raznolika. Je siva košata preproga na vašem nakupovalnem seznamu? Če je tako, vam bo zagotovo všeč ena od naših preprog Micro, Narin ali Lapin. Če sanjate o zeleni košati preprogi, si oglejte modele, kot sta Galaxy ali kolekcija Berber. Kupite lahko tudi rjavo kosmato preprogo ali belo kosmato preprogo. V tej barvni paleti so na primer preproge Space 3D v različnih odtenkih, preproge Bunny, ki posnemajo zajčje krzno, ali preproge Lapin. Od vas je odvisno, ali boste izbrali enobarvno različico ali pa se boste odločili za kos, ki navdušuje tudi z zanimivim dizajnom. Seveda vas nič ne ovira, da ne bi kupili več različic naenkrat. Še posebej, če trenutno opremljate več sob v svojem domu. Poleg široke palete barv in edinstvenih vzorcev so naše preproge priljubljene tudi zaradi zelo različnih velikosti. Ne glede na to, ali iščete majhno ali veliko preprogo, boste zagotovo našli pravo preprogo. Te priljubljene velikosti so na primer košata preproga 160x220, košata preproga 120x170 ali košata preproga 80x150. Če sanjate o nenavadni velikosti, ki je ne morete najti, se obrnite na nas.

Italijanska preproga je odlična rešitev za številne prostore. Postavite svoj model v sobo, ki doslej ni navduševala s svojim videzom, in v nekaj minutah ... ...bo povsem drugačen. Za košate preproge se stranke zelo pogosto odločajo prav zato, ker je njihova čudovita izdelava povezana z izjemno visoko kakovostjo in privlačno ceno. Še enkrat vas toplo spodbujamo in vabimo, da se seznanite z različicami teh edinstvenih tekstilij, ki smo jih pripravili. Zagotavljamo vam, da boste z njimi zelo zadovoljni. Košate preproge omogočajo ustvarjanje brezčasnih, elegantnih in resnično privlačnih notranjosti, v katerih se preprosto počutimo, kot da bi v njih bivali. Vendar je treba upoštevati, da zaradi značilnega kupa niso priporočljivi za pogosto uporabljane prostore, kot so na primer kuhinje. Na srečo boste v naših drugih kategorijah zagotovo našli takšno ponudbo, ki pa bo... za kuhinjo. Uživajte v nakupovanju!

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 321 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 321 predmetov

Follow us on Facebook