Filtri
Model
Oblika
Material
Barva
Širina
Čiščenje Prikaži

Informacje

Vrvica iz sisala

Na voljo je 34 izdelkov.

 

Iščete preprogo za dnevno sobo, ki bo dopolnila vaš interier in bo služila več let? Priporočamo preproge iz sisala, ki ne brez razloga uživajo neomajno priljubljenost. Zaradi široke izbire in možnosti ustvarjanja individualnih kompozicij, saj lahko združite več modelov, so primerni za vsako postavitev. V naši ponud...

 

Iščete preprogo za dnevno sobo, ki bo dopolnila vaš interier in bo služila več let? Priporočamo preproge iz sisala, ki ne brez razloga uživajo neomajno priljubljenost. Zaradi široke izbire in možnosti ustvarjanja individualnih kompozicij, saj lahko združite več modelov, so primerni za vsako postavitev. V naši ponudbi boste našli različne barve in vzorce, ki jih boste zlahka prilagodili prostoru. Preproge iz sisala se lahko uporabljajo tudi na prostem, saj so odporne na vlago in sončno svetlobo, zato so idealne za balkone in terase.

Enostaven način za ureditev sprehajalne poti, ki se ujema z vašim dekorjem

Pri nakupu preproge na meter imate veliko svobode - izberete lahko več kosov iste preproge in imate enotna tla po vsem domu, ne glede na nadstropje ali namen prostora. Obstaja tudi možnost kombiniranja različnih vzorcev za ustvarjanje zanimive, individualne kompozicije. Vsak kos bo natančno obrobljen, zato vam ni treba skrbeti za občutljive vogale in robove. V naši ponudbi so na voljo preproge z vrvicami različnih debelin. Najbolj priljubljena je približno 6 mm, ki zagotavlja dobro izolacijo, duši zvoke, tudi zvok korakov, in je dovolj mehka, da zagotavlja udobje med hojo.

Popolna preproga za hodnik

Preproge s kratkim lasom se bodo ujemale z dekorjem, tako da bo celotna kompozicija skladna, tla pa bodo ustrezno zaščitena. Ta vrsta preproge je idealna za uporabo pod kavčem, mizo ali klopjo. Tistim, ki imajo radi kontraste in močne barvne poudarke, priporočamo preproge za dnevne sobe v barvah, kot so mornarsko modra, zelena ali oranžna. Oživili bodo prostor in mu dodali dinamiko. Njihovo barvo lahko poudarite z ustreznimi dodatki, kot so blazine ali zavese - tako bo celotna postavitev skladna. Preproge iz jute so odličen dodatek prostorom, opremljenim v boho ali skandinavskem slogu. Gre za material, ki je povezan z naravnostjo in prostoru doda toplino. Zaradi značilne barve in strukture je ta preproga univerzalna in se elegantno kombinira ne le s svetlim, temveč tudi s temnim pohištvom. Če tla prekrijete s preprogo, jih zaščitite pred številnimi mehanskimi poškodbami, kot so praske. Poleg tega ščiti prebivalce hiše pred hladom tal in spolzko površino. Zato je metrski kup vrvic popolnoma primeren za hodnik in predprostor. Z možnostjo individualne nastavitve dolžine lahko posamezen model enostavno prilagodite svojim potrebam. Številne barve in vzorci vam bodo omogočili, da odtenek preproge estetsko uskladite s prevladujočo notranjo ureditvijo. Preprogo iz sisala lahko uporabite tudi v kuhinji, zlasti če ima jedilnico.

Prednosti preprog iz sisala

Če želite kupiti preprogo, ki bo služila dolgo časa, je dobra izbira preproga z vrvicami. Ne samo, da je takšen model zelo funkcionalen, saj je primeren tako za kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in hodnik, ampak je tudi izdelan iz visokokakovostne preje - polipropilena. Zaradi strojnega tkanja je za izdelek značilna visoka vzdržljivost in dolga življenjska doba. Material je priporočljiv za alergike, saj tesno tkanje in struktura, značilna za sintetična vlakna, ne zadržujeta prahu. Poleg tega ta vrsta preje ne spodbuja razvoja pršic in glivic, zato se gospodinjstvo lahko počuti varno. Plosko tkana preproga je idealna rešitev tudi za lastnike štirinožnih živali, saj je z nje enostavno in hitro odstraniti dlake. Nesporna prednost vrvnih preprog je, da jih je enostavno čistiti. Domače sesanje jih ne poškoduje, v primeru večje umazanije pa je pogosto dovolj, da madeže obrišete z vlažno krpo. Tkanina ima tudi antistatični učinek. Med uporabo ne izgublja gostote in na soncu ne zbledi. Zaradi uporabe sintetičnih vlaken preproge iz sisala ohranjajo živahne barve in visoko kakovost ter so na voljo po ugodnih cenah. Pozitiven učinek na prihranke ima tudi možnost, da jih pripravimo po velikosti. Pri izdelavi se uporabljajo sodobne metode in tehnike tkanja, zato so kljub uporabi umetnega materiala po funkcionalnosti in kakovosti zelo podobne naravnim preprogam. Priporočamo tudi uporabo nedrsečih podlog pod preprogo, ki ščitijo pred premikanjem preproge in ne vplivajo na uporabo.

Več
Prikazuje 1 - 34 od 34 predmetov
Prikazuje 1 - 34 od 34 predmetov

Follow us on Facebook