Filtri
Barva
velikost
Širina
Čiščenje Prikaži

Informacje

Preproge

Na voljo je 907 izdelkov.

Oglejte si našo bogato ponudbo pripravljenih velikosti v razdelku Kresila po meri. Ponujamo preproge v različnih vzorcih in barvah. Primerni so tako za hiše in stanovanja kot tudi za podjetja in ustanove. Prednost takšnih izdelkov je enostavnost in hitrost polaganja takšnega materiala na tla. Zahvaljujoč sodobnim tehn...

Oglejte si našo bogato ponudbo pripravljenih velikosti v razdelku Kresila po meri. Ponujamo preproge v različnih vzorcih in barvah. Primerni so tako za hiše in stanovanja kot tudi za podjetja in ustanove. Prednost takšnih izdelkov je enostavnost in hitrost polaganja takšnega materiala na tla. Zahvaljujoč sodobnim tehnologijam naše preproge ne vpijajo velikih količin pršic in jih je enostavno čistiti. Preproge so zanimiva alternativa za spalnice, otroške sobe, restavracije in številne druge prostore, kjer je pomembna prijetna notranjost.

"Imam alergijo na preproge!" - stavek, ki ga je verjetno že slišal vsakdo. Vendar to nima nič skupnega z resnico, saj alergija na preproge preprosto ne obstaja! Raziskave skandinavskih znanstvenikov so nedvomno dokazale, da med preprogami in alergijami ni nobene povezave. Med letoma 1975 in 1995 se je število alergikov na Švedskem potrojilo. Hkrati so v več kot 70 % stanovanj iz spalnic odstranili preproge in jih nadomestili s trdimi talnimi oblogami.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 907 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 907 predmetov

Follow us on Facebook