Preproga NEPAL 2100 sand, bež - volnena, dvostranska, naravna

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 18 mm

skupna teža: pribl. 2,0 kg/m2

vrsta preje: 100% volna

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

37,65 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Zbirka preprog NEPAL je poklon naravi in ​​rokodelski tradiciji.

Vsaka preproga v tej kolekciji je unikaten izdelek, popolnoma ročno izdelan iz najkakovostnejših surovin. Ta nenavadna kombinacija novozelandske volne in tradicionalnega tkanja na statvah daje tem preprogam edinstven značaj.

Glavna prednost kolekcije NEPAL je uporaba 100% novozelandske volne, ki zagotavlja ne le vzdržljivost, temveč tudi neprimerljivo mehkobo in izjemno kakovost. Vsaka preproga v tej zbirki je izdelana s tradicionalnim tkanjem na statvah, kar pomeni, da ni masovne proizvodnje, ampak jo individualno ustvarijo izkušeni obrtniki. Ta postopek ročne izdelave daje preprogam edinstven značaj, zaradi česar je vsaka edinstvena.

Praktična rešitev je dvostranska narava preproge, ki podaljša njeno življenjsko dobo. Rustikalni značaj kolekcije se odlično prilega različnim interierjem ter dodaja toplino in udobje. Te preproge so popolne za dnevno sobo, spalnico ali hodnik, prostorom pa dajejo edinstven in eleganten videz s trenutno modnim retro pridihom. Velja tudi poudariti, da ima volna, ki se uporablja za izdelavo preprog NEPAL, naravne antialergijske in higroskopične lastnosti ter jo je enostavno vzdrževati. Je ekološka izbira za tiste, ki ne cenijo le estetike, ampak tudi skrbijo za okolje.

Značilnosti kolekcije NEPAL:

- naravne barve volne, od nežne bež do nasičene rjave;
- uporaba 100% naravne novozelandske volne;
- imajo certifikat OEKO-Tex, ki dokazuje, da so varni za uporabnike in okolje;
- lahko se uporablja s talnim ogrevanjem.


Kolekcija NEPAL niso le preproge – je izraz strasti, tradicije in skrbi za naravno lepoto, ki jo lahko prenesemo v svoje domove.

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook