BONA Čistilo za lesena tla

Nov izdelek

razpoložljive zmogljivosti: 4 liter

država proizvodnje: Švedska

 

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

37,40 € bruto


Več informacij

Čistilo za tla Bona Care je namenjeno čiščenju vseh vrst lakiranih, nevoskanih lesenih tal. Čistilo za tla Bona Care je pripravljeno za uporabo. Na voljo je tudi v 4-litrskem pakiranju za ponovno polnjenje.

    Posebej zasnovan za čiščenje lakiranih lesenih in plutovinastih tal;
    Primerno za uporabo v stanovanjskih in poslovnih prostorih;
    Združljiv z osvežilcem za lesena tla Bona
    Enostavna uporaba

Bona Wood Floor Refresher je bil posebej razvit za učinkovito čiščenje lakiranih in voskanih lesenih tal. To je priročno čistilo v aerosolu, pripravljeno za uporabo, z nevtralnim pH.
Posebna formula "brez lis" ne pušča matirnih sledi, hkrati pa učinkovito odstranjuje tudi najbolj trdovratno umazanijo. To čistilo se lahko uporablja skupaj s sredstvom za lesena tla, pastami za lesena tla in številnimi drugimi izdelki Bona za zaščito lesenih površin Bona.

Glavne prednosti:
Posebej zasnovan za lakirana lesena tla. Uporablja se lahko skupaj z osvežilcem in polirnim sredstvom Bona. Pripravljen za uporabo, enostaven za uporabo

Sestava izdelka:
VODA, alkoksilirani alkohol z dolgo verigo (C10), PPG-2 METHYL ETER, etoksilat alkohola, PROPYLENE GLYCOL PROPYLENE ETER, Alanin, N,N-BIS(karboksimetil)-, trinatrijeva sol, polimer, citronska kislina, dišava, BENZISOTHIAZOLINONE, SODNI HIDROKSID, barvilo.

11 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook