Preproga KESHAN Čopki, orientalski 7685/53578 oranžna

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 9 mm

skupna teža: pribl. 2,80 kg/m2

vrsta preje: 100% volna

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

112,95 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Obožujete razkošje? Če je tako, so bile volnene preproge ustvarjene z mislijo na vas!

Predstavljajte si pleten pulover... topel in mehak. Dotikanje z njo je prijetno in se počutite zelo udobno. Kaj pa, če bi iz istega materiala izdelali preprogo? To je povsem mogoče. Volna je daleč najboljši naravni material za izdelavo preprog.

Preproge KESHAN so izdelane iz 100 % volne. Je naravna in popolnoma obnovljiva surovina. Njegove lastnosti so idealne za domove, v katerih je težko vzdrževati ustrezno vlažnost zraka. Volna absorbira vlago iz zraka, kadar je te preveč, in jo oddaja, kadar je je premalo. To je zelo zdravo za dihalni sistem, zlasti za ljudi, ki imajo z njim težave.

Volnena preproga je tudi odličen toplotni izolator. Brez skrbi jo lahko položite na hladna tla, hoja po njej pa bo še vedno udobna. Notranjost bo dodatno izolirana, kar bo olajšalo vzdrževanje ustrezne temperature zraka.

Če iščete idealen izdelek za postavitev v bližini kamina, je volnena preproga najboljša izbira. Volna je ognjevaren material. Žareč premog bo le stalil vlakna. Za primerjavo, sintetični kup bi se lahko vžgal in v najslabšem primeru povzročil požar v hiši.

Zato ni dvoma, da relativno višjo ceno nadomesti neprimerljivo višja kakovost volnenih preprog. Široka uporaba in čudovite lastnosti volne so znane in cenjene že več generacij. Preproge iz zbirke KESHAN v celoti izkoriščajo prednosti materiala, iz katerega so izdelane. Poleg tega vzorci v starinskem slogu poudarjajo brezčasnost izdelka.

Značilnosti preproge KESHAN:

  • Izdelan je iz 100-odstotno naravnega materiala - volne. Zaradi tega je okolju prijazen;
  • Elegantne in čudovite barve v kombinaciji z vzorcem v starinskem slogu bodo v vsako notranjost vnesle veliko elegance in razkošja;
  • Ima certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja sestavo, varno za okolje in ljudi;
  • Najvišja kakovost v kombinaciji z visoko odpornostjo materiala in njegovo prožnostjo pomeni, da bo ta izdelek služil kot čudovit okras več let ali celo več let;
  • Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.

Pri izbiri predpražnika KESHAN je treba upoštevati, da volna vpija tekočo umazanijo. Ta preproga je idealna za dnevno sobo, v kuhinji pa se morda ne bo tako dobro obnesla.

Dandanes je življenje v sožitju z naravo izjemno pomembno. Zato bo izbira volnenega predpasnika zagotovo dobra odločitev. Lepe, elegantne, naravne ... To so preproge iz kolekcije KESHAN. Obožuje jih na tisoče zadovoljnih strank - jih tudi vi?

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook