Preproga MOROC 22319 rombov boho Organski, EKO SISAL Strižice - strukturna bež / krem

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 5 mm i 15 mm

skupna teža: približno 1,85 kg/m2

vrsta preje: 100% Bombaž

reciklirana bombažna preproga

pranje v pralnem stroju do 30 stopinj.

proizvajalec: Dywany Łuszczów

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

33,89 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialBombaž
OblikaPravokotni
ModelGeometrija

Več informacij

Ekološka preproga - recikliran bombaž

Eden od notranjih dodatkov, katerega naloga je ogrevanje ozračja in ohranjanje estetike, je preproga. Ker se je naš življenjski slog začel spreminjati, izbiramo tisto, kar je najboljše za naše zdravje in dobro počutje, zato se vse več ljudi odloča za ekološke preproge, s katerimi lahko, prvič, poskrbimo za okolje, in drugič, alergikom ni treba skrbeti za svoje zdravstveno stanje. Zelo pomembno je tudi dejstvo, da ga lahko uporabljate, kjer koli želite.

Naravna preproga za vaš dom

Izbira kakovostne preproge za vaš dom je povezana s številnimi pozitivnimi vidiki. Ekološka preproga ima številne prednosti, ki jih je vredno upoštevati pri izbiri primernega modela. Najprej so to:

    • Reciklirane bombažne preproge, z drugimi besedami ekološki izdelek, idealen za tiste, ki sovražijo umetne odpadke in življenje v naravi;
    • izdelke, ki jih je mogoče prati v pralnem stroju pri 30 stopinjah, kar je zelo priročno, saj vam ni treba skrbeti, da se preproga hitro umaže, saj jo lahko kadar koli osvežite;
    • zunanje preproge, ki omogočajo uporabo na balkonih ali terasah. Naši izdelki se ne bojijo spremenljivih vremenskih razmer.

Naše preproge iz recikliranega bombaža lahko položite skoraj povsod. Naj bo to dnevna soba, otroška soba, spalnica ali knjižnica. Imajo dve ravni kupa, ki se lepo združujeta. Siva in kremasta barva bosta omogočili še bolj prijetno in toplo auro v notranjosti.

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Follow us on Facebook