HERIZ A0985A preproga Oriental, okvir bordo - bambusova preja, ekskluzivna, elegantna

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 7 mm (+/-)

skupna teža: približno 3,30 kg/m2

vrsta preje: bambusova preja

gostota pilotov: 168.000 pkt/m2

proizvajalec: Dywany Łuszczów

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

848,38 € bruto


Zadnji izvodi!

Značilnosti izdelka

MaterialPoliester + Akryl
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Preproge iz bambusa – razkošje za vaš dom

Bambusova vlakna so najboljši okolju prijazen material, ki ga človeštvo trenutno pozna. Bambus je rastlina, ki za rast potrebuje bistveno manj vode, absorbira petkrat več ogljikovega dioksida in proizvede 35 % več kisika kot podobne tekstilne rastline, kot je bombaž. Ta material je tudi izjemno mehak, vzdržljiv in zaradi svojega okolju prijaznega izvora spodbuja trajnostni razvoj.

Preproge iz bambusa bodo nedvomno všeč tako eko navdušencem kot tudi ljubiteljem luksuznih rešitev. Gre namreč za material, ki ga v naših razmerah ni enostavno dobiti. Prepotovati mora dolgo pot in opraviti vrsto pregledov, da končno razveseli oči kot element notranje opreme.

Tudi postopek pridobivanja bambusove preje po metodi Lyocell ni najlažji. Sestavljen je iz številnih zamudnih faz. Najprej se bambus razgradi in nastane kaša, ki se nato opere, večkrat filtrira in spusti skozi šobe, ki tvorijo zelo dolga vlakna. Po kasnejših postopkih pranja se ta vlakna posušijo in počešejo v posamezne niti, ki po ustreznem rezanju lahko ustvarijo preprogo.

Preproge iz kolekcije HERIZ združujejo klasične, brezčasne vzorce in čudovite barve. Zahvaljujoč temu se bodo te bambusove preproge popolnoma prilegale skoraj vsakemu slogu notranje opreme. Bambus je edinstveno vlakno ne samo zaradi svojega izvora, temveč tudi zaradi svoje vzdržljivosti. Je zelo trpežen material, zaradi česar je preproga popolna tudi za najbolj intenzivno rabljene prostore v hiši.

Lastnosti HERIZ Collection Rugs:

  • Čudovita barvna paleta in brezčasni vzorci: kombinacija osupljivih barv in klasičnih dizajnov bo vašim prostorom dala edinstven stil, ki še vrsto let ne bo šel iz mode;
  • Izdelano iz 100% bambusovih vlaken: popolnoma okolju prijazen material, ki je odporen na vse vrste poškodb in udrtin. Je tudi eden najžlahtnejših materialov, ki se uporabljajo v tekstilni proizvodnji;
  • Naraven, svilnat sijaj: bambusova vlakna imajo naraven, svilnat sijaj, ki daje preprogam razkošen in eleganten videz;
  • Naravno odporni na pršice in plesen: zaradi tega so idealna izbira za alergike in otroke;
  • Enostavno vzdrževanje čiste: bambusove preproge so zelo enostavne za vzdrževanje zaradi njihove odpornosti na madeže in prah;
  • Primerni za talno ogrevanje: odlično delujejo s sistemi talnega ogrevanja.

Z izbiro razkošne preproge iz bambusa investirate v izdelek, ki združuje lepoto s funkcionalnostjo, podpira pa tudi trajnostni razvoj. Je odlična možnost za tiste, ki želijo svoji notranjosti dodati pridih razkošja, hkrati pa skrbeti za okolje.

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook