Pločniki - Barva

 

Pri opremljanju doma ali stanovanja pogosto ne veste, kateri izdelek izbrati, da bo čim bolj funkcionalen. Poleg klasičnih rešitev v standardnih velikostih vam ponujamo tudi preproge in preproge na meter, ki jih lahko popolnoma prilagodite svojemu prostoru. Poiščite model in vzorec, ki vas zanimata, in pripravili vam bomo ustrezno dolžino v skladu z vašim naročilom. To je zelo preprosto! Ponujamo funkcionalne preproge, ki so trpežne, elegantne in natančno obdelane! Osredotočamo se na kakovost in raznolikost. Vabimo vas, da si ogledate naš katalog!

Širok izbor preprog in preprog

V naši trgovini boste našli veliko različnih modelov za okrasitev vsakega prostora. V ponudbi so med drugim preproge: klasične, gumijaste (nedrseče), sisalove vrvice in moderne. Na voljo so tudi številni dodatki, kot so nedrseče preproge in talne palice.

Metrska preproga - katero izbrati?

Če se odločite za metrsko preprogo, natančno obdelavo opravimo na kraju samem. Zagotavljamo, da so izdelki novi. Preproge in preproge lahko poljubno kombinirate med seboj in ustvarite svojo individualno kompozicijo. Z enim izdelkom lahko notranjosti dodate edinstven značaj in jo popolnoma spremenite. Visokokakovostna preproga ali preproga naredi notranjost bolj prijetno. Če boste pravo barvo in višino kupa kombinirali s prevladujočo ureditvijo, ste lahko prepričani, da bo izdelek le še izboljšal lastnosti prostora.

Ujemanje preproge z dekoracijo

Na voljo je veliko vzorcev in barv, zato boste zlahka izbrali preprogo, ki bo popolna za vaš dom. Večina naših preprog združuje funkcionalnost z elegantnim dizajnom. Naše preproge so primerne za uporabo v: spalnicah, otroških sobah, dnevnih sobah, pisarnah in ordinacijah, kuhinjah in kopalnicah, na hodnikih in hodnikih, stopniščih, terasah in balkonih (samo tiste, ki so primerne za zunanjo uporabo).

Naše izdelke vedno ponujamo po ugodnih cenah.

Izberite vzorec in tkanino

Preproge in preproge iz naše ponudbe so izdelane iz naravnih in umetnih materialov. Na voljo so preproge iz volne jute, poliestra, akrila, poliamida in številnih drugih materialov. Ko izberete določeno prejo, se prepričajte, da ustreza razmeram v vaši sobi. Izbira tkanine je med drugim odvisna od tega, ali v hiši živijo alergiki ali hišni ljubljenčki, pomembno pa je tudi, kako izdelek ohraniti čist. Če izberete preprogo ali preprogo, katere specifikacije so zelo podobne vašim potrebam, si zagotovite izdelek, ki vam bo služil več let.

Iskanje prave velikosti

Velikost preproge ali preproge je v veliki meri odvisna od vaših želja. Širina naših preprog se začne pri 50 cm in je lahko široka do 300 cm.

Ni lahko izbrati barve

Če že veste, kakšen odtenek preproge ali preproge iščete, lahko filtrirate in si ogledate le izdelke, ki izpolnjujejo vaša pričakovanja. Če ne veste, s katero barvo želite okrasiti sobo, je izbira težka, saj imamo na voljo različne vzorce in barve. Izberite barvo, ki ustreza slogu vašega doma ali stanovanja. Če imate raje minimalizem, izberite sivo in črno barvo. Če boste dnevno sobo uredili v glamur slogu, izberite bogate vzorce, po možnosti z živalskimi motivi. Angleški in klasični slog imata rada svetle barve, ki so videti elegantne in dodajo razred. V sodobni notranjosti se je vredno odločiti za močno in drzno barvo, ki bo poživila prostor in mu dala značaj. Če si želite retro videza, si oglejte bogato okrašene turške preproge, ki spominjajo na tiste, ki so bile v modi v 50. in 60. letih prejšnjega stoletja.

Preproge ponovno v modi

Preproge, preproge in vgrajene preproge so spet v modi in se vse pogosteje pojavljajo v hišah in stanovanjih, kar je zelo dobro, saj imajo poleg nedvomne dekorativne funkcije tudi več drugih funkcij:

- ščiti tla pred poškodbami, npr. praskami,

- ščiti pred mrazom in dobro izolira,

- v sobe vnaša udobje in prijetnost,

- zmanjšuje spolzke površine.

Follow us on Facebook