Preproga volna POLONIA Azer okvir, orientalski, rdeči

Nov izdelek

DYWILAN

višina flisa: pribl. 10 mm

skupna teža: pribl. 3 kg/m2

vrsta preje: 100% volna Nova Zelandija

gostota pilotov: 530.000 pkt/m2

država proizvodnje: POLJSKA

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

411,39 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Volnena preproga iz kolekcije POLONIA - najboljša izbira za ljubitelje vintage stila

Volna kot uporaben material je znana že skoraj od začetka človeštva. Zaradi svojih čudovitih lastnosti je najboljša naravna surovina za izdelavo tekstila.

Volna je izjemno topel in mehak material. Zato je idealna za prostore, v katerih se sproščamo, in tiste, ki so hladnejši in jih želimo ogreti. Vendar pa ima ta naravni material eno pomanjkljivost - hitro vpije tekočo umazanijo. Zato volnenih preprog ne priporočamo za uporabo v kuhinjah, čeprav bi se zagotovo lepo ujemale z njimi.

Kolekcija preprog POLONIA je izdelana iz 100 % volne. Poleg naravnih lastnosti je volna tudi izjemno trpežen material, kar pomeni, da bo preproga ohranila svoj prvotni videz več let ali celo več kot deset let.

Značilnosti preproge POLONIA:

  • Izdelan je iz 100-odstotno naravnega materiala - volne. Zaradi tega je okolju prijazen;
  • Elegantne in čudovite barve v kombinaciji z vzorcem v starinskem slogu bodo v vsako notranjost vnesle veliko elegance in razkošja;
  • Ima certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja sestavo, varno za okolje in ljudi;
  • Volna kot surovina ima antielektrostatične lastnosti in je negorljiva, kar pomeni, da je njena uporaba popolnoma varna, preprogo pa lahko položite tudi v bližino kamina;
  • Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.

Ni dvoma, da je višja cena povezana z neprimerljivo višjo kakovostjo v primerjavi s sintetičnimi preprogami. Wool Preproge je izdelek, ki bo uporabnike navduševal več let. Brezčasno oblikovanje poudarja edinstvenost izdelka, ki se bo zlahka vključil v skoraj vsako okolje.

Živite v harmoniji z naravo - izberite naravne materiale.

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook