Preproga volna KASHQAI 4327 101 Patchwork terakota

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 10 mm

skupna teža: pribl. 2,8 kg/m2

vrsta preje: 100% volna

gostota pilotov: 670.000 pkt/m2

država proizvodnje: BELGIJA

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

120,23 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Volnene preproge iz kolekcije KASHQAI - funkcionalnost in eleganca v klasičnem stilu

Želite dekorju svojega doma dodati pridih razkošja? Volnene preproge ponujajo rešitev, ki to omogoča na zelo preprost način. Bistveno višja kakovost v primerjavi s sintetičnimi preprogami bo zagotovila, da bodo stanovalci še vrsto let navdušeni nad udobjem in mehkobo preproge.

Volnene preproge iz kolekcije KASHQAI so odlična kombinacija za ljubitelje vintage stila in tiste, ki iščejo ekološke rešitve. Volna je najboljši doslej znani material za izdelavo tekstila, kot so oblačila ali celo preproge. Mehkoba in toplina volnenih preprog bo zagotovo navdušila še tako zahtevne kupce. Takšna kombinacija udobja in funkcionalnosti se bo odlično obnesla v prostorih, kjer je sprostitev ključnega pomena, ali tistih, ki potrebujejo kanček toplote. Volnene preproge so znane tudi po svoji vzdržljivosti in odpornosti proti obrabi. Zahvaljujoč naravni prožnosti vlaken te preproge ohranijo svojo obliko in videz tudi več let. Naše preproge KASHQAI prihajajo iz belgijske tovarne OSTA, ki slovi po visokokakovostnih izdelkih in pozornosti do najmanjše podrobnosti.

Volnena preproga je najbolj primerna za dnevno sobo, spalnico ali garderobo. Vendar ima ta naravni material eno pomanjkljivost - hitro absorbira tekoče madeže. Zato v kuhinji odsvetujemo uporabo volnenih preprog, čeprav bi zagotovo lepo dopolnile ta prostor.

Značilnosti preproge KASHQAI:

  • V celoti izdelana iz volne - ekološkega materiala, ki je popolnoma naravi prijazen;
  • Čudovite barve v kombinaciji z vintage vzorci bodo odlično dopolnile vsak interier, še posebej tisti v retro stilu;
  • Certificirano s strani OEKO-TEX - izdelek je testiran in certificiran, kar zagotavlja varnost za uporabnike in okolje;
  • Najvišja kakovost v kombinaciji z visoko vzdržljivostjo in elastičnostjo materiala pomeni, da bo ta izdelek služil kot lep okras tudi več let;
  • Volnena preproga se lahko na začetku nekoliko zliva - to je naravna lastnost tega materiala. Vendar vam zagotavljamo, da nikakor ni moteče ali škodljivo.

Vnesite pridih razkošja v svoj dom s preprogami KASHQAI!

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook