Preproga NAIN Ornament, okvir 6635/51036 bež / bordo

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 8 mm

skupna teža: pribl. 2,60 kg/m2

vrsta preje: 100% volna

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

102,91 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Volnena preproga iz kolekcije NAIN - najboljša izbira za letovanje

Volna je mehka, topla in odporna na poškodbe. Najboljša surovina, ki jo je mogoče izbrati za proizvodnjo prefoldov. Njegove lastnosti so cenjene že več stoletij, udobje, ki ga nudi med uporabo, pa je neprecenljivo.

Kolekcija preprog NAIN je izdelana iz 100 % volne. Na ta način smo dosegli popolno ravnovesje med pridihom razkošja, ki je na voljo vsakomur, in dolgoletno vzdržljivostjo predpreg.

Volnena preproga bo zagotovo všeč vsem, ki želijo živeti v sožitju z naravo. Ta material je naravnega izvora, popolnoma biorazgradljiv in obnovljiv.

Nenavadne naravne lastnosti volne v kombinaciji s čudovitimi klasičnimi vzorci so kot nalašč za notranjost v slogu vintage in BOHO. Z njimi boste ustvarili čudovit aranžma z lesenim pohištvom in poudarili toplino kamina. Preproge iz zbirke NAIN bodo najbolje delovale v spalnici ali dnevni sobi.

Značilnosti preproge NAIN:

  • Izdelan je iz 100-odstotno naravnega materiala - volne. Zaradi tega je okolju prijazen;
  • Elegantne in čudovite barve v kombinaciji z vzorcem v starinskem slogu bodo v vsako notranjost vnesle veliko elegance in razkošja;
  • Ima certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja sestavo, varno za okolje in ljudi;
  • Volna kot surovina ima antielektrostatične lastnosti in je negorljiva, kar pomeni, da je njena uporaba popolnoma varna, preprogo pa lahko položite tudi v bližino kamina;
  • Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.

 

Svoji notranjosti dodajte pridih razkošja - z volnenimi preprogami je to mogoče na zelo enostaven način. Veliko višja kakovost v primerjavi s sintetičnimi preprogami pomeni, da bo vaše gospodinjstvo dolgo časa navdušeno nad udobjem in mehkobo vaše preproge.

Živite v harmoniji z naravo - izberite naravne materiale.

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Follow us on Facebook