Umetna trava ELIT končne dimenzije

Nov izdelek

debelina: pribl. 20 mm

teža: pribl. 1310 g/m2

vrsta preje: 55% poliester + 45% polipropilen

država proizvodnje: Belgija

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

12,30 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialPoliester
OblikaPravokotni
ModelBrez vzorca

Več informacij

Se sprašujete, kaj storiti, da boste lahko vse leto uživali v čudoviti trati? Imamo odgovor!

Talne obloge, ki posnemajo travo, so vse bolj priljubljene. Umetna trava, ki je bila prej znana po uporabi na športnih igriščih, zdaj dopolnjuje ureditev balkonov in teras v domovih številnih Poljakov. Umetno travo lahko uporabljate na številne načine, ne le doma, temveč tudi na otroških igriščih, ob bazenih in na vrtovih, ki bi jih bilo težko naravno vzdrževati. Pravo trato je veliko težje vzdrževati - poleg denarja, ki ga moramo porabiti za kosilnice in gnojila, moramo veliko časa porabiti tudi za to, da je trava videti popolno. Z umetno travo se težava reši sama od sebe!

Lepa in zelena vse leto - to so največje prednosti umetne trave. Izdelan je iz visokokakovostne mešanice poliestra in polipropilena, zato ni le prijeten na otip, temveč tudi zelo trpežen in odporen na vremenske razmere. Poletna sprostitev na travi, žar s prijatelji ali igra z otroki na tako pripravljenem prostoru je čisti užitek.

Sintetična trata je veliko varnejša tudi za ljudi, ki vsakodnevno trpijo zaradi alergij. Obdobje od aprila do julija je prava nočna mora za ljudi, ki so alergični na cvetni prah trav. Z izbiro sintetičnega materiala lahko tudi ljudje s takimi težavami brez skrbi preživljajo čas na prostem. Umetna trava je veliko varnejša tudi za otroke. Z uporabo mehkih in prožnih materialov je boljši blažilec pri padcih kot na primer običajna trata.

Značilnosti umetne trave:

  • Izdelana je iz 55 % poliestra in 45 % polipropilena, zato je trava odporna na vremenske vplive, hkrati pa mehka in prijetna na otip;
  • Debelina trave pribl. 20 mm je idealen za blaženje na primer med padcem in ščiti pred hladom tal;
  • Številne velikosti, ki so na voljo, vam omogočajo, da ustvarite prostor za sprostitev po svojih sanjah;
  • Sodobna tehnologija proizvodnje uporablja metode, ki omogočajo prehajanje vode skozi izdelek, tako da ne nastajajo lužice;
  • Zelo enostavna namestitev.

Če sanjate o čudovitem prostoru za sprostitev, vendar ne želite porabiti vsega prostega časa za skrb za naravno trato, je umetna trava odlična rešitev za vas. Presenetite družino in prijatelje s čudovito trato tudi pozimi.

Sztuczna TRAWA ORYZON - Cypress Point

sposób ułożenia - Cypress Point

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Follow us on Facebook