Preproga volna OMEGA SARDIS bordo

Nov izdelek

DYWILAN

sestava: 100% naravna volna

debelina: pribl. 9 mm

teža: 2,60 kg/m

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

526,85 € bruto


Zadnji izvodi!

Značilnosti izdelka

MaterialVolna
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Mehka, topla, naravna - spoznajte kolekcijo volnenih preprog OMEGA

Dnevna soba - eden najpomembnejših prostorov v vsakem domu. Poskrbite, da bo vzdušje v njem ugodno za sprostitev in prijetno preživljanje trenutkov. Da bi to zagotovili, je treba izbrati zelo pomemben dodatek - preprogo.

Volnena preproga iz kolekcije OMEGA je brezčasen izdelek, ki je s svojo mehkobo in toplino navdušil številne ljubitelje vintage in retro sloga. Prefinjeni orientalski vzorci v kombinaciji z neverjetno elegantnimi barvami ustvarjajo čudovit prostor za počitek in igro.

Volna, ki se uporablja pri izdelavi preprog OMEGA, je 100-odstotno naraven in obnovljiv material. Tako smo lahko prepričani, da živimo v sožitju z naravo. Lastnosti volne so neprecenljive že več generacij. Topel material vam bo omogočil, da se sprostite po napornem dnevu. Volna je idealna za notranje prostore, kjer je težava z vzdrževanjem ustrezne vlažnosti. Naravna lastnost tega materiala je, da absorbira vlago, kadar je je je preveč, in jo oddaja, kadar je je premalo.

Značilnosti preproge OMEGA:

  • Izdelan je iz 100-odstotno naravnega materiala - volne. Zaradi tega je okolju prijazen;
  • Elegantne in čudovite barve v kombinaciji z vzorcem v starinskem slogu bodo vašo notranjost naredile skoraj kraljevsko;
  • Ima certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja sestavo, varno za okolje in ljudi;
  • Najvišja kakovost v kombinaciji z visoko odpornostjo materiala in njegovo prožnostjo pomeni, da bo ta izdelek služil kot čudovit okras več let ali celo več let;
  • Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.Volnena preproga se lahko sprva rahlo praši - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.

Svoji notranjosti dodajte pridih razkošja - z volnenimi preprogami je to mogoče na zelo enostaven način. Veliko višja kakovost v primerjavi s sintetičnimi preprogami pomeni, da bo vaše gospodinjstvo dolgo časa navdušeno nad udobjem in mehkobo vaše preproge.

Dnevna soba, spalnica ali hodnik? V kateri prostor v vašem domu bi se volnena preproga OMEGA najbolje prilegala?

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook