Preproga FUN Land za otroke, vas, ulice, Kolesna - krem

Nov izdelek

višina flisa: pribl. 8 mm

skupna teža: pribl. 1,80 kg/m2

vrsta preje: 100% Polipropilen Soft Friese

gostota pilotov: 160.000 pkt/m2

država proizvodnje: TURČIJA

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

22,34 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialPolipropilen
OblikaOkrogla stran
ModelDrugi modeli

Več informacij

S preprogami iz kolekcije FUN ustvarite udoben in varen prostor za igro svojega otroka.

Nedvomno je otroke včasih nemogoče nadzorovati. Takoj ko se začnejo plaziti, so povsod. Zato je tako pomembno zaščititi površine, po katerih se gibljejo. Preproge ni le čudovit okras, ki prispeva k lepoti otroške sobe, temveč zaradi mehkih vlaken predvsem ustvarja varen prostor.

Preproge iz zbirke FUN pomagajo ustvariti varno in zelo udobno igralno območje za najmlajše. Izdelane so iz izjemno mehkega polipropilena Soft Friese, ki učinkovito ščiti pred hladnimi tlemi. Predpasnik je izdelan s skrbjo za zdravje najmlajših - ta izdelek je varen za otroke, ki trpijo za alergijami.

Zbirka FUN presega standardne otroške okraske. Njihova zasnova spodbuja igro in dejavnost. Številne barve in čudoviti vzorci bodo všeč vsem otrokom.

Model FUN LAND je zasnovan z mislijo na male popotnike. Motiv ceste, na kateri se lahko ustavite in raziščete različne zanimive elemente pokrajine, bo spodbudil domišljijo in učenje. Poleg tega bodo čudovite barve in prijetna struktura poskrbele, da bo tudi drugo igranje na tleh popoln užitek. Preproga se bo čudovito vključila v ureditev otroške sobe ter poskrbela za veliko topline in udobja.

Značilnosti preprog iz te zbirke FUN:

  • Čudovit vzorec v kombinaciji z živahnimi barvami bo poudaril značaj otroške sobe ter jih spodbudil k igri in raziskovanju sveta;
  • Polipropilen Soft Friese, ki se uporablja za njegovo proizvodnjo, je zelo mehak in trpežen material. Poleg tega je popolnoma varen za alergike;
  • Zlahka ga prilagodite notranjosti katere koli velikosti. Preproga je na voljo v obliki krokarjev s premerom od 100 cm do 200 cm;
  • Imajo certifikat OEKO-TEX, ki potrjuje, da je njihova sestava varna za ljudi in okolje;
  • Idealne so tudi za uporabo s talnim gretjem.

Preproge iz zbirke FUN Gre za idealno kombinacijo elegance in udobja v otroški izdaji. Otroška soba bo dobila povsem drugačen, pravljični značaj, predvsem pa bo postala zelo varna. Zdrs na ploščah ali hladnih tleh ne bo več težava!

FUN preproga - mehka, topla in varna. Idealno za otroško sobo!

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Follow us on Facebook