Preproga AKRIL ELITRA 6656 Abstrakcija vintage siva / bjelokosti

Nov izdelek

gosto tkani preproga

skupna debelina: pribl. 12 mm

skupna teža: pribl. 2,5 kg/m2

vrsta preje: 100% Akril

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

203,31 € bruto


Zadnji izvodi!

Značilnosti izdelka

MaterialAkril
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Lepe in elegantne - akrilne preproge iz kolekcije ELITRA

Pred izbiro popolne preproge za notranjost si vsakdo zastavi veliko vprašanj. Katero preprogo izbrati, da bo ta dolga leta ostala lepa? Kateri izdelek bo najboljši za ljudi, ki trpijo za alergijami? Kateri izdelek združuje visoko kakovost in lep dizajn? Odgovor na vsa ta vprašanja je samo en - akrilna preproga iz kolekcije ELITRA.
Kolekcija sodobnih preprog ELITRA je bila ustvarjena za vnašanje pridiha elegance, sloga in prestiža tudi v skromen prostor. Nežni, zelo modni vzorci bodo vsaki notranjosti dali nov značaj. Akril kot eden najboljših materialov zagotavlja, da bo zadovoljstvo s kakovostjo izdelave in čudovitim dizajnom navdušilo tako člane gospodinjstva kot goste.
Akrilna preproga je tudi najboljša rešitev za alergike. Sintetične akrilne ščetine ne povzročajo preobčutljivosti in preprečujejo nabiranje prahu. Gosto stkana vlakna so izjemno enostavna za čiščenje. Pri alergijah je zelo pomembna tudi naravna lastnost akrila, da se na njem ne razvijajo pršice, bakterije, plesni ali glive.

Značilnosti akrilnih preprog ELITRA:

- Pridušene barve bodo odlično poudarile sodoben značaj notranjosti in vnesle noto elegance;
- Barva akrilnih vlaken je odporna na bledenje, tudi če je izpostavljena sončni svetlobi - preprogo lahko postavite kjer koli v hiši, tudi blizu okna;
- Akril, uporabljen pri izdelavi, ima antielektrostatične lastnosti - zato je hoja po njej bosa ali v nogavicah zelo prijetna;
- Visoka kakovost v kombinaciji z visoko odpornostjo materiala in njegovo prožnostjo omogoča, da je ta izdelek lep okras za več let;
- Odlično se obnesejo tudi pri uporabi talnega gretja - dlje časa ohranjajo toploto;
- Vse preproge iz te kolekcije so označene s certifikatom OEKO-TEX, ki zagotavlja varno sestavo;
- Akrilne preproge se lahko na začetku rahlo praši - to je naravna lastnost tega materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.

Naj bo vaša notranjost dolga leta lepa in elegantna! Akrilne preproge so kombinacija visokokakovostne izdelave, čudovitih vzorcev in varne uporabe.


Zaljubili smo se v akrilne preproge iz kolekcije ELITRA. Preverite, kako čudovito bodo videti v vašem domu!

 

 

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook