Preproga, Pločnik GLOSS sodobni 6776 85 stilski, okvir, Grški črna / slonova kost

Nov izdelek

višina flisa: 12 mm

skupna teža: pribl. 2,70 kg/m2 ( teža se lahko razlikuje glede na obliko )

vrsta preje: Polipropilen + Polyester Shrink

proizvajalec: Dywany Łuszczów

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

45,18 € bruto


Značilnosti izdelka

Material Polipropilen + poliester Shrink
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Preoblikujte hodnik s sodobnimi preprogami iz kolekcije GLOSS

Preproge so oblikovalski elementi, ki lahko spremenijo notranjost. V vaš prostor vnesejo veliko topline in udobja. Dnevna soba ali spalnica takoj postane bolj prijetna in dobi edinstveno vzdušje. Kaj če bi to neverjetno udobje prenesli tudi na hodnik ali predprostor z uporabo preprog? Na te prostore ne smemo pozabiti, saj so običajno prvi, na katere naletimo, ko vstopimo v hišo.

Kolekcija preprog GLOSS je bila ustvarjena za ljubitelje sodobnih rešitev in ljudi, ki bi radi nekoliko razbili klasične vzorce. Sodobni vzorci v kombinaciji z izrazitimi, a klasičnimi barvami bodo popolnoma spremenili notranjost.

Poleg številnih estetskih prednosti so preproge tudi zelo praktičen dekorativni element. Z uporabo na hodniku ali hodniku preprečujejo, da bi se umazanija od čevljev širila po hiši. Uporabljajo se lahko tudi v kuhinji, saj zagotavljajo udobje in prijeten občutek pod nogami.

Čiščenje Pločnika je hitro, enostavno in prijetno. Sintetični materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi, ne zahtevajo posebne nege. Zadostuje redno sesanje in v primeru večjih madežev vlažna krpa.

Značilnosti pločnikov GLOSS:

      • Kombinacija črne in bele barve z brezčasnim motivom grškega ključa bo čudovito prebila klasično notranjost in vnesla pridih sodobnosti, ne da bi zmanjšala eleganco in šik;
      • Uporabljajo se tri vrste preje: polipropilen, krčljivi poliester in svetleči poliester. Ti materiali so zelo trpežni in prijetni na otip;
      • Preproge so na voljo v širini od 60 cm do 80 cm in dolžini od 200 cm do 300 cm, zato lahko preprosto izberete popoln izdelek za svojo notranjost;
      • Pločnik ima certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja varno sestavo za ljudi in okolje;
      • Sintetične preproge in preproge so primerne za alergike in otroke;;
      • Kolekcija GLOSS je bila izdelana tudi v pravokotnih in okroglih oblikah. To pomeni, da lahko izdelek iz iste kolekcije izberete za skoraj vsako sobo v hiši;

Kombinacija sloga in funkcionalnosti - to so najpomembnejše lastnosti preprog GLOSS. Všeč bodo ne le ljubiteljem sodobnih modelov, temveč tudi ljudem, ki ne želijo porabiti več ur na dan za čiščenje.

Želite hitro in preprosto vnesti eleganco v svoj hodnik ali predprostor ter poudariti njegov sodobni značaj? Kolekcija preprog GLOSS je kot nalašč za to nalogo!

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Follow us on Facebook