Preproga string SISAL COOPER Azteški, etnični 22235 ecru / črna

Nov izdelek

skupna debelina: pribl. 8 mm

skupna teža: pribl. 1,3 kg/m2

vrsta preje: 100% polipropilen

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

27,61 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialPolipropilen
OblikaPravokotni
ModelGeometrija

Več informacij

Sisalova vrvna preproga COOPER

Eden izmed dekorativnih elementov, ki se vse pogosteje pojavlja v našem domu, je preproga. Čeprav so bila tla brez tega dodatka še nedolgo nazaj modna, se vračajo v priljubljenost. To ni nič čudnega, saj so prav preproge tiste, ki ogrejejo ozračje v našem domu. Sisalova vrvna preproga je izjemno praktična, saj je primerna za uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Glavna tema preproga je etnična, zato se bo odlično prilegala tako moderni kot tradicionalni notranjosti. To je trend, ki se zagotovo vrača v našo korist.

Vrvna preproga za vaš dom

Ena od nespornih prednosti prepečenca je, da ogreje vsak prostor, v katerem se nahaja. Brez nje postanejo prazni in neresni. Zakaj bi se morali odločiti za preprogo iz sisala?

  • Gre za tako imenovano preprogo z ravnim vzorcem, kar pomeni, da je zelo trpežna in bo dolgo časa ohranila svoj naravni videz.
  • Zaradi tehnologije ravnega tkanja se preproga iz sisalovih vrvic ne mečka. Tako se bo njegova estetika ohranila za dolgo časa.
  • Sisalova vrvna preproga je zelo praktičen za uporabo in tudi zelo enostaven za čiščenje.
  • To je dodatek, odporen na vremenske vplive. Nič vam ne preprečuje, da bi ga postavili na balkon ali teraso.

Sisalova vrvna preproga se najbolje obnese v dnevni sobi, predsobi ali kuhinji, pa tudi na balkonu in terasi. To bo čudovito okolje za klasično notranjost s pohištvom iz mahagonija in bo dodalo čar sobam v skandinavskem slogu. Postavite ga lahko tudi v sodobne interierje, da razbijete njihov bolj strog slog. Topla ekru in črna barva odlično odražata etnični slog pred programom.

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Follow us on Facebook