Preproga AKRIL VALS 6744 Abstrakcija vintage siva / modra

Nov izdelek

gosto tkani preproga

skupna debelina: pribl. 13 mm

skupna teža: pribl. 3,0 kg/m2

vrsta preje: 100% Akril

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

67,77 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialAkril
OblikaPravokotni
ModelDrugi modeli

Več informacij

Akrilna preproga VALS - idealna rešitev za ljubitelje elegance

Pred izbiro popolne preproge za notranjost si vsakdo zastavi številna vprašanja. Katero preprogo naj izberem, da bo lepa še vrsto let? Kateri izdelek je najboljši za alergike? Kateri izdelek združuje visoko kakovost in lep dizajn? Odgovor na vsa ta vprašanja je en sam - akrilna preproga VALS.

Kolekcija AKRYL VALS je bila ustvarjena, da bi tudi v skromen prostor vnesla pridih elegance, šik in prestiža. Čudoviti vzorci in barve lahko prebivalce razveseljujejo že vrsto let. Vse to je posledica dejstva, da je akril eden najboljših in najbolj odpornih materialov, iz katerih je mogoče izdelati preprogo. Njegova kakovost se vsekakor razlikuje od cenejših sintetičnih izdelkov.

Akrilna preproga je tudi najboljša rešitev za alergike. Sintetični akrilni kup je nealergijski. Gost kup ne vpija prahu v notranjost. Zato ostane na zgornji plasti preproge, ki jo lahko brezhibno očistite le s sesalnikom. Kar je zelo pomembno tudi pri alergijah, akrilna vlakna ne razvijajo pršic, bakterij, plesni ali glivic.

Značilnosti akrilnih preprog VALS:

  • Umirjene barve bodo odlično poudarile eleganco vsake notranjosti;
  • Barva akrilnih vlaken je odporna proti bledenju tudi na sončni svetlobi - preprogo lahko brez skrbi položite kjer koli v hiši, tudi blizu okna;
  • Akril, ki se uporablja v proizvodnem procesu, ima antielektrostatične lastnosti - preproga se ne naelektri, zato je hoja po njej bosa ali v nogavicah zelo prijetna;
  • Visoka kakovost v kombinaciji z visoko odpornostjo materiala in njegovo prožnostjo pomeni, da bo ta izdelek služil kot čudovit okras več let ali celo več let;
  • Idealne so tudi za uporabo s talnim gretjem - dlje časa ohranjajo toploto;
  • Vse preproge v zbirki imajo certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja varno sestavo;
  • Akrilne preproge so lahko na začetku rahlo prašne - to je naravna lastnost materiala. Vendar vam zagotavljamo, da to nikakor ni moteče ali škodljivo.

Če se vam je zgodilo, da ste kupili poceni sintetično preprogo, ki po nekaj mesecih ni bila več videti popolna, bodo akrilne preproge zagotovo popravile slabo izkušnjo. Visoka kakovost v kombinaciji s čudovitim dizajnom bo vsaki notranjosti dala povsem drugačen značaj.

Preverite, kako bo akrilna preproga iz kolekcije VALS spremenila vaš dom!

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook