Preproga SPRING 20421994 labirint, niz, zanka - krem / modra

Nov izdelek

debelina preproge: pribl. 6 mm

skupna teža: pribl. 1,10 kg/m2

vrsta preje: 100% polipropilen

Več podrobnosti

  stroški dostave od: 15,44 €
  Pošiljka odposlana v 48 urah
  pošiljamo mednarodno
  30 dni za vrnitev izdelka
  2 leti garancije
  Plačilo z gotovino ob dostavi

18,83 € bruto


Značilnosti izdelka

MaterialPolipropilen
OblikaPravokotni
ModelGeometrija

Več informacij

Vsestranska preproga, ki bo spremenila vaš dom in teraso

Preproge so verjetno najbolj priljubljena notranja dekoracija. Najdemo jih v skoraj vsakem domu. V notranjost vnesejo prijetno vzdušje in jo dodatno ogrejejo. Z njimi lahko zakrijete tudi slaba tla ali praske na ploščah. Na balkonih in terasah vse pogosteje vidimo preproge. To je trend, ki se je pojavil pred kratkim, vendar ga popolnoma podpiramo, zato vam predstavljamo našo novo kolekcijo SPRING - preproge, ki so idealne tako za notranjost kot za zunanjost.

Predpražnik z zanko SPRING je eden izmed najbolj odpornih na mehanske poškodbe in uporabo tovrstnih izdelkov. Ovite ščetine ustvarjajo oviro za umazanijo in vodo. Ta način tkanja bo všeč tudi ljudem, ki živijo s hišnimi ljubljenčki. Preproga z zanko predstavlja idealno oviro za dlake hišnih ljubljenčkov, zaradi česar je čiščenje enostavno in hitro.

Preproga z zanko je idealna za dopolnitev ureditve kuhinje, hodnika, hodnika, balkona ali terase. Sintetični las, uporabljen pri izdelavi, je odporen na vodo in UV žarke, zato lahko preprogo brez strahu uporabljate zunaj hiše.

Značilnosti preproge zanka SPRING:

  • Modra barva bo lepo poudarila značaj notranjosti, geometrijski vzorec pa bo ustvaril prostorski učinek, zaradi katerega bo notranjost optično večja;
  • Polipropilen, ki se uporablja v proizvodnji, je varen za alergike in otroke;
  • Prepreg je zaradi pletenja z zanko zelo močan in odporen na vremenske vplive;
  • Zelo enostaven za čiščenje - madeže in umazanijo odstranite z vlažno krpo;
  • Ima certifikat OEKO-TEX, ki zagotavlja, da je njegova sestava varna za ljudi in okolje;
  • Idealen je tudi za uporabo s talnim gretjem;

Preproge iz zbirke SPRING so idealne povsod, kjer želite ustvariti toplo vzdušje, ne da bi vam bilo treba skrbeti za čistočo in spremenljive vremenske razmere. Umazanija v kuhinji ali dež na terasi se jih ne bojijo. Preproge z zanko so bile ustvarjene, da bi razveselile oko na mestih, kjer preproge z dolgim lasom niso praktične. Oglejte si, kako se lahko vaša terasa ali kuhinja spremeni z enim samim dodatkom.

 

Sorodni izdelki

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Follow us on Facebook