Filtri
Oblika
Material
Model
Barva
velikost
Čiščenje Prikaži

Informacje

Preproge po meri

Na voljo je 255 izdelkov.

 

Čeprav je na trgu veliko različnih preprog, se včasih zgodi, da noben od ponujenih modelov ni... nam preprosto ne bo ustrezal. Pri tem ne mislimo na estetske razloge, saj je tekstilij toliko, da bi moral vsakdo najti nekaj zanimivega zase. Govorimo seveda o velikostih, saj je včasih težko predvideti, katera zelo značilna velikost bi bila zani...

 

Čeprav je na trgu veliko različnih preprog, se včasih zgodi, da noben od ponujenih modelov ni... nam preprosto ne bo ustrezal. Pri tem ne mislimo na estetske razloge, saj je tekstilij toliko, da bi moral vsakdo najti nekaj zanimivega zase. Govorimo seveda o velikostih, saj je včasih težko predvideti, katera zelo značilna velikost bi bila zanimiva za našo stranko. Zato v tej kategoriji ponujamo preproge po meri, ki so lahko odlična rešitev, kadar iščete določeno velikost. Ali želite zelo majhno ali nasprotno... velik model? Zdaj pri nas izberite svojo sanjsko preprogo po meri in uživajte v fantastični izdelavi. V podjetju Dywany Łuszczów dokazujemo, da v nasprotju s tem, kar morda mislite, za nakup popolne preproge ni treba porabiti veliko časa za njeno iskanje, niti ni treba, da je cena zelo visoka.

Po meri izdelane preproge - zakaj se odločiti zanje?

Samoumevno je, da najbolj razširjene in priljubljene velikosti preprog običajno izpolnjujejo naša pričakovanja glede oblikovanja številnih prostorov. Ne moremo pa zanikati, da je zelo verjetno, da si bomo zaželeli dimenzije preprog, ki ... bo težko kupiti. Zato pri nas najdete različne modele tekstila, katerih dimenzije lahko natančno prilagodite svojim potrebam. Ko se odločite za preprogo po meri, imate zagotovljeno, da bo primerna za izbrani prostor. Vse to zaradi dejstva, da smo v naši trgovini pripravili rešitev, ki strankam omogoča, da prilagodijo velikost in obliko preproge, ki jih zanima. To se izvede s posebno predlogo, ki jo ustvari stranka in je preprosto risba različice, ki jo zanima. To je priročna rešitev, saj lahko vplivamo na končni videz izbrane različice preproge, s čimer se seveda izognemo razočaranju. Neredko se zgodi, da se marsikdo izmed nas znajde v situaciji, ko je kupljena preproga nekoliko predolga ali prekratka.... Z izbiro preproge po meri se to zagotovo ne bo zgodilo. Preproge po meri lahko kupite za katero koli sobo v hiši ali stanovanju. Če opremljate dnevno sobo, spalnico, otroško sobo ali hodnik in želite preprogo, ki se popolnoma prilega, izberite preprogo po meri.

Kaj še odlikuje naše preproge po meri?

Večkrat smo že omenili, da je naša prednostna naloga ponujati izdelke, ki navdušujejo z visoko kakovostjo. Seveda ni nič drugače pri naših preprogah po meri, ki so izdelane s še večjo pozornostjo do vsake podrobnosti. Zavedamo se, da lahko prekratka ali predolga preproga pri opremljanju prostora negativno vpliva na končno zasnovo. Če pri nas naročite preprogo velikosti 144x132 ali 267x210, ste lahko prepričani, da boste prejeli točno takšno preprogo. Še ena prednost naših preprog je seveda njihova odlična funkcionalnost in čudovit zaključek. Modeli, ki jih lahko kupite v Dywany Łuszczów, vam bodo dobro služili in hkrati zelo hitro postali pravi okras notranjosti, v kateri jih boste uredili. Pogosto se zgodi, da preproga po meri zelo hitro postane glavni okras prostora, v katerem je nameščena - to še posebej velja za zelo velike tekstilne izdelke. Vse preproge, ki jih prodajamo, so popolnoma nove in neuporabljene. V primeru blaga, naročenega na zahtevo naših kupcev, se naročila izvedejo v skladu s posameznimi zahtevami in željami kupcev.

Še enkrat vam priporočamo, da si ogledate predloge, ki smo jih pripravili v tej kategoriji. Zagotavljamo, da bo vaša preproga točno takšne velikosti, kot jo želite. Zagotavljamo vam, da bo vaša preproga točno takšne velikosti, kot jo želite, in se vam ni treba bati, da bi to kakor koli vplivalo na njen videz ali kakovost. Tekstil, ki ga kupite pri nas, vam bo služil zelo dolgo in ga boste zlahka vzdrževali v čistoči ter preprosto... ...zelo lepo. Večino naših preprog lahko preprosto operete in sesate doma, zato jih ni treba nositi v specializirano pralnico. Sanjate o okrogli preprogi v modrih odtenkih v izjemno edinstveni velikosti? Ali pa želite za hodnik umirjen rjav model, ki bo fantastično prekril praktično celoten pod? Izkoristite našo ponudbo in uživajte v preprogah, ki so odgovor na potrebe naših najzahtevnejših strank. Želimo vam uspešno nakupovanje.

Več
domača stran
Prikazuje 1 - 48 od 255 predmetov
Prikazuje 1 - 48 od 255 predmetov

Follow us on Facebook